Dossier Batibouw

Classe 300 en Axolute Air stelen de show op Batibouw 2015

3 februari 2015 Bron: vprconsult
Bezoekers van Batibouw 2015 ontdekken op de stand van BTicino twee nieuwe gamma’s: Classe 300 binnenposten en Axolute Air schakelmateriaal. De binnenposten Classe 300 zijn handenvrij en hebben een 7” LCD kleurenscherm. Dankzij het erg dunne profiel (22.5 mm) zijn de toestellen opvallend discreet aanwezig in elk interieur. Een primeur!

De intuďtieve bediening via het touchscreen maakt alle geďntegreerde functies vlot toegankelijk. Vier basisfuncties, zoals het openen van de deur, zijn ingesteld voor directe bediening zonder dat de gebruiker hiervoor in het menu van het touchscreen moet gaan. Makkelijk!

Classe 300 toestellen zijn er in wit of antraciet, als opbouwversie voor muurmontage of als tafelmodel. Daarnaast is er een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Alle versies bestaan ook als kit, een totaaloplossing voor de woning met deurstation, monitor en voeding.

De adviesverkoopprijs (exclusief BTW) voor enkel een binnenpost bedraagt 360 €. Een kit zonder geheugen kost 754 €, een kit met geheugen 840€ (beide exclusief BTW).

Axolute Air schakelmateriaal: unieke finesse

Axolute Air schakelmateriaal

De extra dunne (3,5 mm) metalen afdekplaten Axolute Air accentueren de minimalistische esthetiek van het nieuwe gamma. De unieke finesse zorgt voor een optimale integratie in elk hedendaags interieur.

Axiale bedieningen (schakelaars en drukknoppen) en vlakke stopcontacten liggen egaal verzonken in de afdekplaten. Over finesse gesproken!

Voor een maximale harmonie met het interieur is er trouwens nog de overschilderbare wit matte uitvoering. Daarnaast zijn er nog drie trendy modellen in wit, Tech en antraciet.

Axolute Air afdekplaten zijn verkrijgbaar met 2, 3, 4, 6 of 3+3 modules en worden gemonteerd in de inbouwdozen van BTicino.

De adviesverkoopprijs (exclusief BTW) van een 3 modules afdekplaat bedraagt 28€.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo