Campus Opera: Melrose place voor studenten?

  BE   7 juni 2012 Bron: prnewswire
Campus Opera: Melrose place voor studenten?
Melrose place voor studenten? Met de realisatie van Campus Opera is de allereerste privé campus voor studenten in Antwerpen een realiteit. De verschillende luxueuze kamers geven uit op een privé-binnentuin. Het complex biedt een lounge bar en keuken geïnspireerd op de vorm van de opera. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig die een student nodig heeft zoals een wassalon en een bibliotheek. Maar ook sfeer is belangrijk en net als in een hotel klinkt muziek op de achtergrond in alle gangen en past sfeerlicht zich aan in intensiteit volgens de uren van de dag. Een studentenresidentie met alle comfort en waar sociale interactie centraal staat, dat is waar men naar streeft in dit project.


Bekijk de video van dit project op de B&W Videozone

De Campus Opera wordt gerealiseerd op de Frankrijklei in het hartje van Antwerpen en zal vanaf september 2013 aan 77 studenten huisvesting bieden. Op een oppervlakte van 3000 m2, met 10 bouwlagen, is met Campus Opera de grondslag gelegd van het kwalitatief aanbod van studentenkamers waar Antwerpen nood aan heeft.Zaakvoerder David De Munter omschrijft het zo: “Antwerpen zit als studentenstad in de lift en trekt ook meer en meer buitenlandse studenten aan. Er is echter nood aan nieuwe moderne accommodatie. De stad kampt met een verouderd aanbod dat vandaag niet aan de vraag van de huidige student kan beantwoorden. In het buitenland werkt men meer met zulke studenten campussen die dan al of niet geïntegreerd zijn in de lokale Universiteit.”

Building Today for Tomorrow realiseert vastgoed met een visie waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. David De Munter “Ons vastgoed wordt bouwtechnisch zo ontwikkeld dat de functie ervan kan transformeren in de toekomst. Door tegemoet te komen aan de veranderende behoeftes van haar tijd (kantoren, appartementen, serviceflats,...) garanderen we onze investeerders een blijvend en verzekerd rendement.”
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo