Algemeen

Buitentegels als kleurrijke dragers van stijl

De jongste trends baden in nostalgie. Aandacht voor ambachtelijke kwaliteiten en sferen van toen staan anno 2007 sterk in de belangstelling. En dat zowel binnen als buiten. Is de vloer letterlijk het laagste niveau, hier wordt ook de basis gelegd voor de elegante sferen van toen. En de kwaliteit van het aanbod stijgt tot grote hoogte.

Helemaal terug is het leggen van handgevormde tegels in mozaïekpatronen. Warme kleuren, onregelmatige tegels en historische patronen bepalen de sfeer. Voor King Stones komt daarmee de trend naar hun eigen collectie. Gebaseerd op Engelse en mediterrane sferen voert dit bedrijf een kwalitatieve topcollectie onder de naam Classic Style. Gemaakt voor buiten en onverwoestbaar binnen. De tegels met glazuur worden voorzien van een extra behandeling. Ze worden gebakken op hoge temperatuur, maar en daar blijft het niet bij; vervolgens worden ze geglazuurd en nogmaals gebakken. Daardoor blijft de prachtige glazuurlaag behouden en dat beschermt de ambachtelijk vervaardigde tegels tegen alle weersinvloeden.

Het beschikbare kleurengamma is heel ruim en biedt de mogelijkheid tot de prachtigst denkbare mozaïeken. Grote tegels zijn de dragers waarbij kleinere speciaal gebakken mozaïektegels de vloer een levendig en kleurrijk aanzien geven. Alle fantasiepatronen zijn mogelijk, net als het motief van een kleed op de vloer. Maar écht hip is het leggen van het familiewapen in de vloer. Wie er nog geen heeft, laat het speciaal voor de tuinvloer ontwerpen.

Advies verkoopprijs: per m2 vanaf € 65,00.
Build for Life