Nieuwbouw

Buitengewoon en Betaalbaar Bouwen

Het nieuwste boek uit de reeks Belgisch Budget Bouwboeken van At Home Publishers & Lannoo toont vijftig inspirerende en betaalbare projecten van recente eengezinswoningen die werden ontworpen door toparchitecten. Zowel nieuwbouw als renovatie komen in het boek aan bod, elk met een eigen verhaal. De samenstelling van BBB gebeurde op basis van hoe de projecten vorm kregen in overleg met de bouwheer, en hoe de architecten creatieve ingrepen integreerden op vlak van onder meer budget, techniek, circulatie, uitzicht en materialen. Dit is een boek over geïnspireerde en inspirerende Belgische architecten en hun projecten die een (ander) licht kunnen werpen op je eigen (ver)bouwproject.

De rijkelijk geïllustreerde teksten zullen iedereen die gaat (ver)bouwen kunnen inspireren en langer en bewuster doen stilstaan bij de eigen uitgangssituatie. Want als er een kenmerk van goede architectuur komt bovendrijven in al die verhalen, is het wellicht dat een optimale woonbeleving de uitgangspunten vormen van een ontwerp. De analyse van de beginsituatie en de initiële dialoog met de bouwheer zijn essentieel voor het uiteindelijke resultaat. Daarom is de keuze voor een architect die echt naar je luistert van fundamenteel belang voor levenslang woonplezier. Ongetwijfeld zal je iets van jezelf of je eigen beginsituatie herkennen in de projecten uit dit boek. Het biedt zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, rijwoningen, halfopen en open bebouwingen, smalle en ondiepe percelen,… Elk project is overzichtelijk voorgesteld met vereenvoudigde presentatieplannen en een technische steekkaart, en uitvoerig in beeld gebracht, ook wat betreft interieur en de relatie binnen-buiten. Keuzes op vlak van energie en duurzaamheid krijgen extra aandacht.

Bestel dit boek nu met 30% korting!
De lezers van Bouw & Wonen krijgen 30% procent korting op dit boek. Surf nu snel naar www.athomepublishers.be, klik onder het boek op 'kopen' en ga naar uw winkelwagentje om af te rekenen. Bij de KORTINGSCODE: vult u in: "bouwenwonen".

U krijgt overigens op alle boeken bij www.athomepublishers.be 30% korting met deze kortingscode.

Ook interessant