Verwarming & Sanitair

Bryce is de blikvanger van Thermic op Cersaie in Bologna

Thermic is al enkele jaren een trouwe exposant op de Cersaie Bologna, de internationale beurs voor keramische tegels en badkamerinterieur. Tijdens de editie van dit jaar - 30 september tot 4 oktober 2008 - zal Thermic het Italiaanse publiek al een voorsmaakje bieden van de nieuwe designradiator Bryce.

Bryce
Bryce wordt in 2009 gelanceerd op de Italiaanse markt en dus is Cersaie het perfecte decor voor het tonen van het unieke design van de aluminium radiator met volledig gesloten volume. Naast de esthetische meerwaarde die deze combinatie oplevert, zullen ook de hoge warmte-afgifte en het lage gewicht zeker in de smaak vallen.

Zana-Line
Thermic zet op haar stand ook de uitgebreide Zana-Line centraal. Met een harmonieus ritme van rechthoekige buizen combineert deze collectie een strakke uitstraling met een verbluffende warmte-afgifte. Een uniek concept niet alleen geschikt voor toepassing in de hedendaagse badkamer, maar eveneens in keuken, woonkamer en hal. Ook voor projecten biedt de Zana-Line een mooie meerwaarde.


Arche en Carré
Aangezien Thermic Italia tevens een beperkt gamma Vasco-radiatoren aanbiedt op de Italiaanse markt, is er op de stand nog plaats voorbehouden voor twee succescollecties van Vasco, met name Arche en Carré.

De Thermic stand is gelegen in hal 34 stand B50C47.