Keukens

Breng sfeer in uw keuken!

In steeds meer huishoudens speelt de keuken een centrale rol, het gebeurt dan ook meer dan eens dat het deze ruimte is die als uitgangspunt wordt gebruikt bij het tekenen van de bouwplannen! In de keuken speelt een groot deel van het gezinsleven zich af. Er wordt uiteraard gekookt en gegeten, het is de plaats waar heel wat kinderen hun huiswerk maken en spelen en een ruimte waar plaats is voor ontspanning door middel van een leuke cd of een goed boek. Als centrale plaats staat de keuken dan ook met de andere leefruimtes in verbinding.

Met de integratie van de keuken in het hart van het huishouden, wordt ook extra aandacht aan de inrichting en het ontwerp gehecht. Wanneer deze zichtbaar is vanuit andere ruimtes is de integratie ervan in de volledige inrichting een must. Decoratieve stukken, mooie apparaten zoals inox ovens, oogstrelende damkappen, etc ... worden de blikvangers. De nieuwste modellen van tafels, hippe stoelen, kleurrijke accessoires, sfeervolle spots... de keuken is vandaag geëvolueerd tot een leefruimte. Voor 2008 is het spel van tegenstellingen een trend bij KRËFEL: Zwart en wit doet het niet alleen in de mode goed. Met DISHES DAY en DISHES NIGHT fleuren de licht uit de hand getekende glanzende illustratieve elementen op een matte witte of zwarte achtergrond, de kastdeuren op.

In de afwerking van de deuren doet ook glans het goed. Naast de gelakte, veroveren ook de glazen versies de keukens van 2008: zwarte, witte en purperen glazen fronten reflecteren het licht op elegante wijze. De glazen fronten zijn voorzien van een hoogwaardig aluminium raamwerk wat mooi staat in de keuken alsook in de overgang naar het woongedeelte.

Niet alleen als afwerking van de kastdeuren vindt glas zijn weg naar de keuken, nissen kunnen vanaf heden met een volledig glazen wand worden afgewerkt en dit zowel volgens vaste afmetingen als voor maatwerk. Niet alleen als afwerking van de kastdeuren vindt glas zijn weg naar de keuken, nissen kunnen vanaf heden met een volledig glazen wand worden afgewerkt en dit zowel volgens vaste afmetingen als voor maatwerk.

Ook op gebied van het werkblad stelt KRËFEL weer wat nieuws voor: in een dikke gelaagde rand creëren twee materialen die zowel voelbaar als zichtbaar van elkaar gescheiden zijn, een nieuwe visie op het traditionele werkblad. Het lijkt als het ware of er een dun laagje glas of gelaagd materiaal op een rvs- of aluminiumondergrond werd geplaatst. Ongetwijfeld de mooiste werkbladafsluiting sinds de uitvinding van de dikke rand!

Ruimte, en opbergruimte in het bijzonder, is cruciaal in elke keuken. Met de Spin Rack wordt een ogenschijnlijk gewone open kast in één handomdraai een praktisch magneetbord.





Plintpanelen zijn nu – naast de effen kleuren en het aluminium- en rvs decor – in alle houtdecors leverbaar. Dat zorgt voor een rustig en homogeen totaalbeeld in de keuken. Ook nieuw zijn de ledplintlampen in roestvrij staal.



Overal waar het leven met al zijn facetten speelt, waar toebereid en geluisterd, gepraat en genoten word – mogen handige en functionele dingen als de schuifdeurkasten of andere “onmisbare” accessoires niet ontbreken. Deze nieuwe schuifdeurkast zorgt voor de orde en overzicht omdat er geen geopende deuren meer in de weg staan.



KRËFEL gaat duidelijk mee met zijn tijd, maar blijft ook het klassiekere segment trouw: warme houttinten, praktische details, speciale opstellingen… voor wie van tijdloze klasse houdt. Wie het liever wat gedurfder wil, vindt bij KRËFEL moderne materialen, trendy kleuren… En voor wie houdt van de charme van weleer, heeft KRËFEL een ruim assortiment keukens met traditionele fronten en nostalgische accenten. KRËFEL houdt rekening met de verschillende smaken en budgetten. Er is dan ook voor ieder wat wils!


Bij KRËFEL is klant koning. Dat bewijst de ruime keuze aan keukenstijlen in de 27 KRËFEL keukenshowrooms en uiteraard ook op hun stand op Batibouw (paleis 11, stand 509).