Keukens

Brandt lanceert stijlvolle wanddampkap met randafzuiging

Brandt, West-Europees fabrikant van elektrische huishoudtoestellen, lanceert naar aanleiding van Batibouw een schuine wanddampkap van 90 cm met randafzuiging. Naast techniek is er ook aan design ruim aandacht besteed. De dampkap bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling van een keuken.

Om van uw keuken een gezellige leefruimte te maken waar ook uw gasten zicht thuis voelen, heeft Brandt een nieuwe wanddampkap gelanceerd die zich moeiteloos in uw interieur laat integreren. Het exclusieve design met strakke lijnen en vlakke vormen zorgt ervoor dat deze dampkap samen met uw oven en kookplaat een harmonieus geheel vormt dat doeltreffendheid en gebruiksgemak combineert.

Kenmerkend voor de nieuwe wanddampkap van Brandt is de randafzuiging. Dit heeft als groot voordeel dat geurtjes en dampen niet meer alleen langs de voor- of zijkant van de dampkap verdwijnen, zoals bij een traditionele dampkap, maar langs alle randen van de dampkap. Dit maakt het onmogelijk dat damp ontsnapt en zich neerzet op kasten meubels, met als resultaat nog minder kookluchtjes.

Dankzij een afneembare handgreep kunt u zonder moeite filters plaatsen of verwijderen wanneer ze verzadigd zijn. Ze kunnen bovendien eenvoudig gereinigd worden in de afwasmachine. Twee halogeenlampen, die onafhankelijk van het zuigsysteem kunnen worden ingeschakeld, zorgen voor een zachte verlichting bij het koken.