Algemeen

Bouwunie promoot zich naar het grote publiek

Zonet sloot Bouwunie een samenwerkingsakkoord met de Vlaamse Uitgevers Maatschappij. Deze laatste staat dagelijks borg voor het uitgeven van de kranten De Standaard, De Gentenaar, Het Volk en het Nieuwsblad.

Bouwunie, de Unie van het KMO-Bouwbedrijf zal vanaf 2005 meewerken aan het driemaandelijkse Dossier Bouwen & Renovatie, een onderdeel van de "Woongids" Deze krantenbijlage zal zich enkel toespitsen op de de bouw- en renovatiesector en zal meegestuurd worden in de verschillende kranten van de VUM-groep en dit op een oplage van 450.000 exemplaren.

Dagelijks heeft de Vlaamse Uitgevers Maatschappij met zijn 450.000 exemplaren ruim 1,2 miljoen lezers. Samen met NAV, de Vlaamse architectenorganisatie zal Bouwunie deze dossiers gebruiken om nuttige en waardevolle bouwinformatie te verspreiden. Bijvoorbeeld zullen ze de lezer info bezorgen over premies, nieuwe wetgeving of wat de voordelen zijn om met een geregistreerde aannemer te werken.

Hiertoe krijgt Bouwunie in iedere uitgave twee pagina's ter beschikking. Hiernaast zal Bouwunie en NAV ook enkele wedstrijden organiseren voor de kandidaat-bouwer.

Verschillende andere partners zullen ook meewerken aan het project waaronder: Koramic kleidakpannen, Saint Gobain Glass, Reynaers Aluminium, Terca, Renova Bulex of Rockwool.
Build for Life