Verbouwen

Bouwunie lanceert vinduwaannemer.be

Bouwunie lanceert een spiksplinternieuwe website: vinduwaannemer.be. Deze website bevat een handige, eenvoudige zoekfunctie waarmee bouwers en verbouwers een aannemer kunnen zoeken én vinden. Na het ingeven van de categorie of activiteit én de postcode ontvangt de klant een overzicht van de aannemers die deze activiteit bij hem of haar kunnen uitvoeren. Het voordeel is bovendien dat deze aannemers lid zijn van Bouwunie. Ze zijn dus goed geïnformeerd en kunnen de klant met raad en daad bijstaan.

De site bevat ook allerlei praktische en informatieve weetjes voor de klant met bouw- of verbouwplannen. Alles in een duidelijke en klare taal. Een lijst met fabrikanten en leveranciers (nuttige bouwlinks) helpt de (ver)bouwer in de zoektocht naar de meest geschikte bouwmaterialen en diensten.

Vinduwaannemer.be is anderzijds ook een nieuwe én snelle manier voor Bouwunie-leden om hun bedrijf te promoten. De leden kunnen een persoonlijke pagina aanmaken waarop ze kunnen aangeven wat hun specialisatie is, welke activiteiten ze precies allemaal uitoefenen en in welke provincie(s). Bovendien kunnen ze er ook aansprekende referentiefoto’s op plaatsen.

Bouwunie stelt de nieuwe website in primeur voor aan de bezoekers van de (ver)bouwbeurs Bouw en Reno (nog tot en met zondag 22 januari in Antwerp Expo). Ook op de Bouwunie-beursstanden van Bouwinnovatie (van 3 t.e.m. 12 februari in de Ethias Arena & Grenslandhallen in Hasselt) en Batibouw (van 1 t.e.m. 11 maart in Brussels Expo) is www.vinduwaannemer.be prominent aanwezig.