Algemeen

Bouwmaterieel vindt eigen plek op vakbeurs in Ahoy

In Ahoy' Rotterdam wordt van 26 tot en met 28 mei voor de eerste keer de beurs Bouwmaterieel Ahoy’ gehouden. Volgens de organisatie wordt het dé beurs voor materieel, verticaal transport en bouwmachines.

Bouwmaterieel Ahoy’ moet een dynamisch evenement worden voor mens en materieel op de bouwplaats. “De eerste belooft succesvol te worden”, aldus de organisatie. “Met bijna 70 exposanten en een aantrekkelijk, feestelijk randprogramma bevat de beurs alle componenten die aantrekkelijk zijn voor iedereen die actief is in de wereld van materieel, verticaal transport en bouwmachines. Uniek aan de beurs is het concept: een specifieke tweedaagse vakbeurs gekoppeld aan een relatiedag. Bovendien vindt de HZC Machinistenfamiliedag plaats in Ahoy’, met als slot een muziekspektakel met tal van Nederlandse topartiesten.”

Vooraanstaande marktpartijen zoals HZC, BMWT en VVT zullen in Ahoy’ aanwezig zijn. “Met bedrijfspresentaties en vele buitenactiviteiten, waaronder kraankeuringen en testritten in materieel op het buitenterrein, vormt de beurs een must voor iedereen die actief is in deze sector.”
Build for Life