Nieuwbouw

Bouwinnovatie 2016 … de weg naar elke bouwdroom

Eens het jaar weer goed op gang getrapt is, trekken we massaal naar Bouwinnovatie, dé Limburgse bouwbeurs in de Ethias Arena Hasselt. Van 29 januari t.e.m. 31 januari en van 5 t.e.m. 7 februari 2016 kunnen bouwers en verbouwers zich laten informeren en inspireren. Eén bezoeker wint de grote prijzenpot ter waarde van 60.000 euro.

Al 33 jaar biedt Bouwinnovatie een forum waar bouwheren en bouwprofessionals elkaar in een aangename setting kunnen ontmoeten. Meer weten over nieuwe producten en de expertise van de exposanten? Of wens je meer informatie om je woondroom vorm te geven? Dan ben je op Bouwinnovatie absoluut aan het juiste adres! Hier vind je 240 toonaangevende bedrijven onder één dak!

Voorbereiding beursbezoek

Op Bouwinnovatie 2016 vind je meer dan 240 toonaangevende bedrijven onder één dak. Je beursbezoek op voorhand plannen is dan ook een goed idee om het meeste uit je bezoek te halen. De website www.bouwinnovatie.be is alvast een uitgelezen vertrekpunt.

Op de vernieuwde website vind je heel wat informatie over elke exposant. Maak op voorhand al enkele keuzes: welke exposanten wil je zeker spreken? Over welke exposanten wil je meer informatie? De alfabetische exposantenlijst helpt je op weg, terwijl je ook op product of bouwfase kan zoeken. Nadien kan je de voorbereiding in PDF-formaat downloaden en eventueel ook afprinten.

Beursthema: renoveren

Bouwinnovatie 2016 belicht het thema RENOVEREN. En hierbij komen alle aspecten aan bod om je woning op zo’n manier te (ver)bouwen dat je er levenslang profijt van hebt. Rode draad doorheen dit gebeuren: kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

In welk stadium van verbouwen of afwerken je ook zit, op Bouwinnovatie vind je diverse exposanten die meewerken aan dit beursthema, maar ook een ruim aantal andere specialisten met een kwalitatief aanbod en advies voor je (ver)bouwplannen.

Win de prijzenpot van 60 000 euro!

1 bezoeker wint een mooi budget voor zijn (ver)bouwplannen.
In het kader van het beursthema, organiseert Bouwinnovatie i.s.m. diverse exposanten en Het Belang van Limburg een bezoekerswedstrijd. De prijzenpot heeft een waarde van 60.000 euro!

Door de wedstrijdroute te volgen, ontdek je wat de betrokken standhouders voor jou in petto hebben. Via dit parcours krijg je immers antwoord op inrichting van de keuken, energiezuinigheid in de badkamer, afwerking van plafonds, keuze van ramen… en daarbovenop maak je dus kans op een wedstrijdpakket t.w.v. 60.000 euro.

Het wedstrijdformulier is te verkrijgen op de stand van elke deelnemende exposant en Het Belang van Limburg.

Ook interessant