Bedrijfsnieuws

Bouwer en verbouwer centraal op nieuwe Vandersanden-website

Vandersanden steenfabrieken, producent van gevelstenen, plaatste onlangs zijn nieuwe site www.vandersanden.be online. Via deze website verspreidt Vandersanden wereldwijd up-to-date informatie omtrent het volledige assortiment handvormgevelstenen. Vandaag de dag is internet een veel gebruikt en belangrijk informatiekanaal geworden. Vandersanden vond het dan ook tijd om zijn website te evalueren en volledig te vernieuwen.

Bij de nieuwe website staat de bezoeker centraal. “Ons doel bij de vernieuwing van onze website is dat hij dynamischer, interactiever en vooral gebruiksvriendelijker is”, zegt marketing manager Dominique Nassen. “Een duidelijke structuur van onze website zorgt ervoor dat de surfer in een aantal clicks alle gewenste informatie omtrent onze gevelstenen vindt. Verder hebben we heel wat nieuwigheden ingebouwd in onze nieuwe website. Zo kan de bezoeker tal van referenties op schermgrootte bekijken in de nieuwe fotogalerij. Hij vindt in een mum van tijd de gevelsteen die hij zoekt met de handige productselector. Hij kan verdelers zoeken in zijn buurt, print daarbij direct een routekaart uit en ga zo maar door.”

Heel wat nieuwigheden dus en zeker een bezoekje waard.

Recent lanceerde Vandersanden ook nog een nieuwe website voor zijn gloednieuwe baksteeninnovatie, ZERO (traditioneel metselen zonder voegen): www.zerobrick.be

Link: www.vandersanden.be
Build for Life