Algemeen

Bouw- en immosalon in Gent van 6 t/m 14 oktober

Heb je plannen om te bouwen of verbouwen? Ben je op zoek naar specifieke bouwmaterialen? Of wil je graag concreet advies van professionals zoals architecten en makelaars? Breng dan zeker een bezoek aan het Bouw- en immosalon van 6 tot 14 oktober in Flanders Expo. Al jaren is BIS de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen en hét referentiepunt voor bouwen en verbouwen. Vorig jaar stelden maar liefst 378 exposanten verdeeld over 6 hallen hun producten voor aan niet minder 84.000 geïnteresseerde bezoekers.

Accent op Duurzaam Bouwen
Zorgzaam omspringen met ons milieu, de Kyoto-norm halen, energie besparen… Ook bij bouwen en verbouwen wordt er meer en meer aandacht besteed aan duurzame technieken. BIS legt dan ook het accent op duurzaam bouwen. Duurzaam bouwen is een kwestie van de juiste keuzes maken. Vanuit dat oogpunt is het zowel voor de (ver)bouwer als voor ontwerpers, fabrikanten, aannemers en de overheid belangrijk om alles vanuit een kritische invalshoek te benaderen en om voortdurend de juiste vragen te stellen. BIS helpt graag mee om een antwoord te vinden op deze vragen. Vooraan aan de ingang van de beurs komt in primeur een vernieuwende en informatieve tentoonstelling met een overzicht van de allernieuwste duurzame bouwmaterialen.

Innovatieplatform
Bij het binnenkomen van de beurs wandel je eerst door het Innovatieplatform, een tentoonstelling van een geselecteerd aantal exposanten die hun innovaties op gebied van bouwen en verbouwen voorstellen.

Sanitair prominent aanwezig
Hal 5 wordt opnieuw letterlijk de natte droom van heel wat bouwers en verbouwers. Deze hal staat namelijk volledig in het teken van de wereld van sanitair. De firma SAX Sanitair toont hier alle topmerken inzake sanitair en verwarming. Je vindt er een compleet aanbod aan badkamers en verwarming: ketels, douches, toiletten, kranen en badkamermeubels in de nieuwste materialen en ontwerpen. Wie zijn badkamer grondig onder handen wil nemen, mag deze hal dus zeker niet aan zich voorbij laten gaan!

Immosfeer: Voor wie zoekt naar een thuis
Wie van plan is om te (ver)kopen of (ver)huren kan terecht op Immosfeer in hal 4. Immosfeer is een hal vol makelaars, immobiliënkantoren, projectontwikkelaars en bedrijven die ‘sleutel op de deur’ bouwen. Ook kredietinstellingen, banken en overheden staan klaar om de bezoekers te informeren. Verder zijn ook de vijf grootste immowebsites in Vlaanderen hier aanwezig. En ten slotte heeft ook de Confederatie van Immobiliënberoepen van België (CIB), de beroepsvereniging van vastgoedmakelaars in België, heeft hier zijn stand.

Design@hal6: Exclusiviteit troef
In hal 6 vind je de DAT-groep en hun partners. De DAT-groep is een groep van bedrijven die producten aanbieden voor een exclusieve bouw- en inrichtingsstijl van de woning. Het gaat onder meer over badkamers, keukens, trappen, natuursteen, verlichting, open haarden, beslagen, etc. Hal 6 wordt omgetoverd tot een stijlvolle plek waar je in alle rust inspiratie kan opdoen voor een nieuwe woonomgeving. Je kan er ook een cocktail drinken in de bar die wordt uitgebaat door GRADE.

Beleef BIS op een sfeervolle manier: kom naar de nacht van BIS!
Noteer zaterdag 6 oktober 2007 alvast in je agenda! Vanaf 19 uur ’s avonds is BIS meer dan gewoon een beurs. Je kan dan met een hapje en een drankje genieten op de tonen van zachte live muziek. Het belooft een sfeervolle avond te worden.

Praktische informatie
DATUM: van zaterdag 6 oktober tot zondag 14 oktober 2007
PLAATS: Flanders Expo, hallen 1, 2, 4, 5, 6 en 7
OPENINGSUREN:
zaterdag 6/10: 13u – 23u (NACHT VAN BIS vanaf 19u.)
zondag 7/10: 10u – 19u
maandag 8/10 tot donderdag 11/10: 13u – 19u
vrijdag 12/10: 13u – 21u
zaterdag 13/10: 13u – 19u
zondag 14/10: 10u – 19u
TOEGANGSPRIJS: volwassenen: € 8
kinderen tot 16 jaar gratis (indien vergezeld van ouders)
E-MAIL: bis@flandersexpo.be
WEBSITE: www.bisbeurs.be
BEZOEKERSINFO: 09/241.92.11

Build for Life