Algemeen

Bostoen-CEO Johan De Vlieger is de nieuwe voorzitter van Embuild Oost-Vlaanderen

Bostoen-CEO Johan De Vlieger is de nieuwe voorzitter van Embuild Oost-Vlaanderen
Karel Derde (54), gedelegeerd bestuurder van Derde Construct uit Wichelen, nam in april 2018 de rol van voorzitter op zich van de toenmalige Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen. Zes jaar later geeft hij de fakkel door aan Johan De Vlieger (53). De officiële voorzittersoverdracht vond plaats ter gelegenheid van de statutaire algemene vergadering van Embuild Oost-Vlaanderen op donderdag 25 april.

Johan De Vlieger zit diep in de bouw- en vastgoedwereld geworteld. Hij is al meer dan een kwarteeuw actief bij Bostoen en onder meer bestuurder bij de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS).

Binnen Embuild neemt hij al meer dan vijftien jaar actieve bestuursrollen op bij Embuild Oost-Vlaanderen op provinciaal niveau en bij de Federatie van Ontwikkelaars-Woningbouwers op nationaal niveau. 'Ik ken het huis en weet wat de uitdagingen zijn binnen onze bouwsector. Ik hoop mijn ervaring en netwerk volledig ten dienste te kunnen stellen van onze leden-aannemers in Oost-Vlaanderen om hen te ondersteunen bij de vele toekomstige uitdagingen in onze bouwsector', zegt Johan De Vlieger.

Build for Life