Keukens

Boretti stelt nieuwe 45 cm productlijn voor

Boretti stelt nieuwe 45 cm productlijn voor
Het Italiaanse merk voor luxe keukenapparatuur Boretti straalt sinds jaar en dag kwaliteit en culinaire passie uit. Niet verwonderlijk dus dat zij het bedrijfsmotto ‘passione nella cucina’ hoog in het vaandel dragen. Boretti lanceert nu de gloednieuwe 45 cm inbouwlijn, dat betekent dus niet één, maar een hele reeks nieuwe producten! Alle worden zij gekenmerkt door die typische Boretti-eigenschappen: de combinatie van ultiem gebruikscomfort met een Italiaans oog voor stijlvolle vormgeving. In dit persdossier worden de meest in het oog springende modellen voorgesteld…

Multifunctionele oven BPO 45 IX
Voor een inbouwoven is een strakke, perfect integreerbare vormgeving een absolute must. Dat Boretti dit maar al te goed beseft, wordt met één blik op de BPO 45 IX meteen duidelijk. Dit is discrete luxe, een staaltje van minimalistisch topdesign. Opvallend is het volledig digitale display, dat bijdraagt aan het totaalbeeld van de oven, maar uiteraard ook het gebruiksgemak ten goede komt. Want het is natuurlijk niet alleen het design, maar ook de prestaties die tellen. Met niet minder dan twaalf verschillende bakfuncties bevindt deze mantelgekoelde oven zich aan de top van zijn segment. Daarbij is de temperatuurregeling volledig elektronisch. Dit alles terwijl men toch energie-klasse A haalt. Wie de oven perfect wil aanpassen aan zijn of haar interieur heeft daarvoor de keuze uit 236 RAL kleuren.

Stoomoven BPS 45 IX
Een stoomoven ziet men niet langer enkel in professionele keukens opduiken, ook de hobbykok heeft de mogelijkheden van dit toestel de laatste jaren volop ontdekt. Maar wat is nu eigenlijk een stoomoven? Een stoomoven gebruikt waterdamp (stoom) om voedsel mee te verhitten, in tegenstelling tot stralingswarmte bij conventionele ovens of hete lucht bij hetelucht ovens. Wie kookt met een stoomoven weet dat het gezond en licht is, dat de echte smaak van de voedingswaren bewaard wordt en dat de vitamines niet verloren gaan. In de stoomoven kan men niet enkel koken, maar ook ontdooien en koken, warmhouden en heropwarmen. De BPS 45 IX van Boretti illustreert perfect al deze kwaliteiten. Met maar liefst zeven verschillende bakfuncties heeft deze stoomoven heel wat kracht en techniek te bieden.

Om een zo perfect mogelijk resultaat te krijgen wordt bij stoomovens vaak gewerkt met een kerntemperatuurmeter. Het meten van de kerntemperatuur is immers zeer belangrijk, omdat men dan perfect weet op welk exact moment een gerecht voldoende is gegaard om te serveren. Vaak moet deze kerntemperatuurmeter nog apart worden aangekocht, maar bij deze oven is die al volledig geïntegreerd.

Net als bij de BPO 45 IX oven is het display volledig digitaal, en is er keuze uit 236 RAL-kleuren.

Combimagnetron BPC 45 IX
De combimagnetron BPC 45 IX van Boretti past met zijn strakke en elegante vormgeving en volledig digitale display perfect in het visuele kader van de nieuwe BP 45 productlijn. Het voordeel van deze combimagnetron is evident. Men heeft niet alleen de klassieke functies van een magnetron, maar men kan er evenzeer mee braden en bakken. Ontdooien, garen en krokant braden/grillen worden al snel een fluitje van een cent. Met vijf verschillende magnetronstanden en een volledig elektronische temperatuurregeling behoort deze mantelgekoelde BPC 45 IX tot de top in dit marksegment.

Koffiemachine BPK 45 IX
Wie denkt aan Italië denkt aan zon, pasta, mode en… koffie. Koffie is voor de Italianen meer dan zomaar een warm drankje, het is een ‘way of life’, een vast ritueel en een product dat met het nodige respect wordt behandeld. Een mooi gezegde is dan ook “Il caffè deve essere nero come il diavolo, bollente come l'inferno e dolce come l‘amore.” Dit geeft precies aan hoe je de koffie moet drinken: “De koffie moet zo zwart zijn als de duivel, zo heet als de hel en zo zoet als de liefde.” De BPK IX koffiemachine van Boretti weet dit gevoel perfect te vatten. Deze koffiemachine is er voor de echte levensgenieter, de perfectionist die meer wil dan enkel een bakje troost. Hier wordt naar een absoluut ideaal gestreefd. Wie zijn of haar gasten als een echte barista de perfecte cappuccino, ristretto of espresso wil voorschotelen, hoeft niet verder te zoeken.

Ook interessant