Interieur

Bol.com in een nieuw jasje

In Utrecht heeft Bol.com een nieuwe locatie ter beschikking gesteld voor hun nieuwe kantoor, gelegen aan het kanaal. Een historisch monumentaal pand is omgebouwd tot een prachtig kantoor met een industriële look .
Verwol Project afbouw heeft het hele gebouw gestript. De bestaande deuren, Metal stud wanden, receptiebalie en ook vergaderunits zijn verwijderd. Dit is allemaal in een zeer korte tijd gedaan. Enkele elementen zijn ook hergebruikt en in een nieuw jas gestoken. Om de (lucht) overdruk in de nieuwe werkruimtes weg te sluizen zijn er roosters geplaatst. Verder zijn er in verschillende ruimtes gietvloeren aangeheeld.



Wanden

In het hele pand heeft Verwol verschillende type wanden geplaatst. Zo zijn er in de voormalige kantoorframes ongeveer 400 m2 Clearvision25 enkelglaswanden geplaatst en zijn deze frames verder afgewerkt in de huisstijl kleuren van Bol.com. Alle trappenhuizen zijn afgewerkt met belettering en als klap op de vuurpijl zijn er verschillende wanden bekleed met foto’s van bekende artiesten met hierachter LED verlichting om de ‘visuals’ er nog beter uit te laten komen.



Interieur

Op de begane grond is een receptie balie geplaatst die de entree een nieuw uiterlijk geeft. Een ronde witte balie met daarachter een hoogglans witte noppenwand. Verder is er in de kantine een bar gemaakt die van alle gemakken is voorzien maar ook een extra dimensie geeft in de industriële ruimte. Als laatste is de keuken geplaatst welke deels is opgebouwd uit bestaand materiaal en deels is vernieuwd.