Tuinmeubels

Blikvangers doen blik verleggen

Voor veel mensen blijft het voorjaar favoriet. Ontluikend groen, de aarde vat een vlam van kleur en de bedrijvigheid van natuur en dieren kenmerkt een nieuw begin. Heerlijk genieten van al dit moois zonder er afbreuk aan te doen? FueraDentro komt met nieuw design. Tuinmeubels die in al hun eenvoud de rust en kleur van de tuin doen uitkomen. Blikvangers die de blik doen verleggen dus.

Zwart en wit zijn de kleuren voor de komende jaren in de tuin. Tijdloos design viert in materiaal en uitvoering hoogtij. Strak trendy design gecombineerd met hoog comfort kenmerkt dit voorjaar.

Hagelwit batyline met glanzend chroom is loungeset Cima. De zitting lijkt te zweven in het geborstelde chroom. Een frame dat tot mijmeren en dromen noodt. Vierkant en speels. Mooi, dat vooral. Heel mooi. Met daarin gehangen dus de zwevende zittingen. Als tweezitter of eenzits (de term stoel lijkt afbreuk te doen aan dit luchtledige ontwerp). Variëren mag. Zelfs compleet met lage loungetafel. Net als de zitmeubelen ook verkrijgbaar in zwart en in de natuurtint cendre.

Van Hendrik Steenbakkers (ontwerper Cima) naar Jan des Bouvrie. Speciaal voor FueraDentro ontwierp hij de succesvolle Shell Collectie. Dit jaar wordt de serie uitgebreid met loungestoelen en een lage tafel. Hollandse eenvoud gecombineerd met de passie voor het buitenleven. Stoelen, banken en sofa’s in zwart en wit. Gedurfd zijn de kussens in felgroen, maar ook in vier neutrale kleuren. Hoewel het design op zich al gedurfd genoeg is; de naam verklaart de vorm SHELL. De ‘bezitter’ ervaart in stoelen en bank een heerlijk gevoel van beschutting in de afgeronde schelpvormen. FueraDentro, omdat comfort en design hand in hand gaan.

Voor meer informatie kijkt u op: www.fueradentro.com