Algemeen

Black + Gold... Het zwartste goud dat u ooit zag

Houdt u van de nieuwste trends op interieurgebied en van klassevolle verlichting die ieder interieur een nieuw elan geeft? Dan bent u klaar om de 12 verleidelijke vormen van ons uniek concept te ontdekken.
Geniet van Black + Gold, de nieuwste collectie van TAL en proef het zwartste goud dat u ooit zag...

Voor wie er nog durft aan twijfelen, Black + Gold is hot. Het designersduo Dolce & Gabbana, de collecties van alle behang- en verffabrikanten, Samsung, de grote sterren op de rode loper, de singer-songwriter Sam Sparro, Diesel, het carnaval in Rio de Janeiro, zelfs Pamela Anderson… allen lieten ze zich inspireren door het Black & Gold-thema.
En nu is het dus ook aan u!

Dé trend van 2009 zit nu al in onze nieuwe collectie. Ontdek dit bijzonder concept van twaalf diepzwarte lichtelementen, met binnenin een gouden gloed. Stuk voor stuk aantrekkelijke armaturen die doen terug denken aan de stijl van de jaren dertig, aan jazzclubs en classy interieurs. Toestellen die door hun bijzonder karakter prachtig te combineren zijn. De donkere kleur geeft een intieme uitstraling en zorgt voor een esthetische meerwaarde in zowel klassieke als moderne interieurs.

TAL bouwt een grote campagne op rond de lancering van de producten met als titel “black on the outside, gold on the inside”. Veel kans dus dat u het gezicht van onze campagne binnenkort ergens tegen het lijf loopt…

Black + Gold word officieel gelanceerd in ‘de geverfde vogel’, Burg. Reynaertstraat 15, 8500 Kortrijk op 6 en 7 maart. Daarna kan je terecht in één van onze verkooppunten.





Kan je niet meer wachten? Surf dan nu naar www.black-gold.be of kom naar één van onze verkooppunten en ontdek de wereld van Black + Gold!
Build for Life