Isolatie

Bezoek Recticel Insulation tijdens de beurs PassiveHouse

De fossiele brandstoffen worden almaar schaarser, waardoor de energieprijs volop actueel is. Bovendien stoten Belgische gezinnen jaarlijks 27 miljoen ton CO2 uit, alleen al voor verwarming. Redenen genoeg om energiebesparend en ecologisch bewust te bouwen of te verbouwen. Zo kiezen steeds meer bouwers voor een passiefhuis. Daar hebben ze evenwel vaak één bedenking bij: jammer dat deze woningen niet volgens onze Belgische bouwtradities zijn opgetrokken, namelijk met een klassieke spouwmuurconstructie en harde isolatieplaten in polyurethaan.

Recticel Insulation ligt als producent van kwaliteitsvolle isolatieproducten en –concepten aan de basis van het massief passiefhuis. Dit is een uniek bouwconcept dat de economische en ecologische voordelen van een passiefhuis combineert met de duurzaamheid en het comfort van een traditioneel gebouwde woning met harde isolatieplaten in polyurethaan.

Dankzij de perfecte aansluiting van de Recticel isolatie voor vloer, muur en dak (hellend en/of plat dak) creëert u een doorlopende isolatieschil. Hierbij worden de muren geïsoleerd met een dubbel geschrankte laag Eurowall spouwisolatie. De hoeken en de naden worden afgekleed met Rectitape isolatietape zodat de wanden volledig winddicht zijn.

Alle Recticel isolatie, zoals Powerroof isolatie voor hellende daken en Powerwall isolatie voor buitengevels, heeft een hoge isolatiewaarde. Zo kunt u een massief passiefhuis bouwen waarbij de nodige dikte voor de wanden nog relatief beperkt blijft. Bovendien hebben de Recticel isolatieplaten een Keymark kwaliteitslabel. Dit is een extra garantie voor de uitstekende kwaliteit!

Surf nu naar recticelinsulation.be en bezoek dit weekend (8 en 9 september) gratis de PassiveHouse Beurs (Tour & Taxis, Brussel).
U vindt Recticel Insulation op stand A65.
Ontvang bovendien tot maximaal 500 euro korting na aankoop van Recticel isolatie.

Link: www.recticelinsulation.be