Binnenafwerking

Beweging in je interieur

De consument van vandaag kiest een interieur dat is aangepast aan zijn persoonlijkheid en ook in de raamdecoratie en binnenzonwering wil hij zijn eigenheid tot uiting brengen. Daarbij wil hij zich onderscheiden, wil hij zijn accenten leggen en het verschil met anderen duidelijk maken.

Aan die wensen tegemoet komend, brengt Somfy, één van de marktleiders op wereldvlak in de automatisering van onder andere zonwering, garagepoorten en rolluiken, nu ook beweging in het interieur. Somfy introduceert namelijk een uitgebreid gamma van gemotoriseerde en geautomatiseerde oplossingen voor de bediening van binnenzonwering en raamdecoratie. Hiermee bewijst Somfy zijn inventiviteit om, naast de buitentoepassingen, ook op vlak van interieur een bijdrage te leveren aan de verhoging van het gebruikerscomfort.

Consumenten kiezen tegenwoordig zeer zorgvuldig voor stijlvolle raamdecoratie en binnenzonwering, die perfect zijn afgestemd op de rest van het interieur en voldoen aan alle esthetische en praktische behoeften. Ze moeten bijvoorbeeld een wezenlijke bijdrage leveren aan een aangenaam en sfeervol woonklimaat, moeten vermijden dat het interieur kan verkleuren of moeten de reflectie van het licht in tv- of pc-schermen tegengaan. Fabrikanten spelen hier handig op in door consumenten te overstelpen met een breed arsenaal van verticale en horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissés of vouwgordijnen in alle materialen, vormen en kleuren.

Somfy ontwikkelde een breed gamma om de bediening van raamdecoratie en binnenzonwering te motoriseren (met afstandsbediening of muurschakelaar) en te automatiseren (zelfregulerend op basis van zondetectie of tijdklok). Dit biedt de raamdecoratie tot nog toe ongekende voordelen. Want beweging in je interieur zorgt voor: bescherming, creatie, sensatie, leefmilieu en comfort!