Bedrijfsnieuws

Beltrami lanceert Duurzaam ondernemen als 4e pijler

Als trendsetter in de natuursteensector wil BELTRAMI ook een voortrekkersrol gaan spelen op gebied van duurzaam ondernemen in zijn branche: er wordt gestreefd naar een gezond evenwicht tussen economie en ecologie.

BELTRAMI streeft naar een faire, sociale politiek: binnen de onderneming wilt de firma een harmonisch overlegmodel tussen al de medewerkers en op maatschappelijk vlak probeert BELTRAMI zijn steentje bij te dragen tot een betere, globale samenleving (bv. Close the Gap, Sight First II).

BELTRAMI streeft naar een faire milieu politiek: zijn leveranciers (natuursteenproducenten) worden verzocht het bedrijfscharter van duurzaam ondernemen te onderschrijven en binnen de eigen organisatie wordt geïnvesteerd in milieuvriendelijke bedrijfsprocessen.

BELTRAMI streeft naar een faire commerciële politiek: zijn handelspartners worden geselecteerd niet enkel op basis van prijs en kwaliteit, maar ook volgens criteria zoals lange termijn politiek, betrouwbaarheid, ethisch handelen, sociale voorzieningen, veiligheid- en gezondheids- voorzieningen,...

Voor meer informatie kijkt u op www.beltrami.be
Build for Life