Vloerbekleding

Beltralinea natuursteendesignstrips

Beltralinea is de allernieuwste trend in het gebruik van natuursteen binnenshuis.
In het welbekende, Zwitserse kuuroord ‘Therme Vals’ liet architect Peter Zumthor alle wanden en buitenmuren bekleden met kwartsietstrips; het resultaat is een verbluffend samenspel van de natuursteen met de andere natuurelementen.
Het creatieve designteam van BELTRAMI werkte in die geest een volledig nieuw gamma natuursteenstroken uit, voornamelijk in kalk- en leisteensoorten – zowel in verzoete, natuurruwe als gevlamde uitvoering.

Beltralinea is een gamma gekalibreerde natuursteenstrips waarmee volledige wanden bekleed kunnen worden. Zowel in keukens, badkamers, woonkamers als bij winkelinrichtingen geeft deze toepassing een absolute meerwaarde aan het interieur. Uiteraard kan BELTRALINEA ook op de vloer geplaatst worden, zowel in parketvorm of met rechte voegen.
Standaardformaten zijn 40/5/1, 60/7/1 en 60/14/1cm. Op bestelling ook vrije lengtes mogelijk in 5, 7, 9 en 14cm hoog. De strips zijn gekalibreerd op 1cm dik wat een vlotte plaatsing garandeert.
Volgende steensoorten en afwerkingen zijn uit voorraad leverbaar: ANTALYA CREAM verzoet, BLACK SLATE natuurruw, BLAUWE HARDSTEEN gevlamd, ORIENTAL BASALT verzoet, PIETRA PIASENTINA verzoet en SIMYRA brossato. Richtprijzen tussen 38 en 126 EUR/m² excl BTW.
Andere natuursteensoorten uit het BELTRAMI-gamma zijn op bestelling ook leverbaar in BELTRALINEA. Voor grotere projecten kan in samenspraak met de architect of interieurarchitect een aangepast formaat of type uitgewerkt worden.

Meer info via Beltrami, Politieke Gevangenenstraat 40, 8530 Harelbeke - Tel: 0032 56 23 70 00.
Aankoop steeds via erkende verdelers.