Bedrijfsnieuws

Beltalinea.com wint CMS Award

Net zoals vorig jaar valt BELTRAMI weer in de prijzen op de CMS-AWARDS. Deze maal kaapte de gloednieuwe website, Beltralinea.com, de 3e plaats weg in de categorie SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie.

De CMS Awards zijn ondertussen reeds toe aan hun 3e editie. Dit jaar ontvingen ze meer dan 120 kwalitatieve inschrijvingen. De CMS-awards is een wedstrijd voor Belgische CMS-driven websites. Dit jaar waren er 5 categorieën waarin prijzen te rapen waren, nl. beste content, lay-out, navigatie, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en - een nieuwkomer dit jaar - web 2.0. De jury bestond uit experts met een brede achtergrond inzake websites.

BELTRAMI besloot deel te nemen met hun gloednieuwe website www.beltralinea.com en had opnieuw de eer een Award te winnen. Deze maal mocht webmaster Bram Callewier een award in ontvangst nemen voor de 3e plaats in de categorie SEO.
Deze Award is een erkenning voor het vele werk dat het BELTRAMI team steekt in het leveren van kwalitatieve informatie en beeldmateriaal naar zijn klanten toe. BELTRAMI hoopt dit beleid in de toekomst voluit te blijven nastreven om nog meer en betere informatie in verband met natuursteen aan te bieden.
Build for Life