Kachels & open haarden

Batibouw Fotospecial: Vloerbekleding en haarden in Paleis 6

Het uitzicht van muren en plafonds kunt u gemakkelijk wijzigen. In het geval van de vloerbedekking gaat dat al een stuk moeilijker. U moet van bij het begin een doordachte keuze maken. Vroeger lag er op één verdieping overal dezelfde vloerbedekking. Tegenwoordig worden allerlei materialen eindeloos met elkaar gecombineerd. Zo krijgt elk vertrek de vloer die het best past bij de esthetische en praktische voorkeuren van de bewoners. Natuursteen of tegels, laminaat of parket, natuurlijke of synthetische materialen,... De keuze is onbeperkt. U kunt niet alleen verschillende materialen combineren. Grote afmetingen kunnen samengaan met kleine mozaïeksteentjes. Vergeet niet dat de muren van sanitaire ruimten steeds vaker op de vloeren worden afgestemd.

Extra verwarmingstoestellen zijn niet alleen welkom in het tussenseizoen, maar ook ter ondersteuining van uw verwarmingsinstallatie in hartje winter. Kachels en inbouwcassettes passen in ieder interieur. Hout-, pellet-, gas-, olie- en alcoholhaarden worden steeds mooier en efficiënter. Dankzij de moderne technologie daalt het verbruik terwijl het rendement stijgt.

Om al uw moeilijke keuzes te vergemakkelijken en uw Batibouw bezoek beter voor te bereiden, kunt u in de fotospecial van paleis 6 alvast een voorproefje nemen van wat u te wachten staat in het vloerbekleding en haarden paleis.


bekijk de foto special van paleis 6

Ook interessant