Tuin

Batibouw 2014: De juiste afsluiting voor elke consument

Dankzij de nieuwe hulpmiddelen die Betafence op Batibouw 2014 presenteert, selecteert u zelf de beste afsluiting voor uw toepassing. Betafence lanceert de simulator, een applicatie voor tablets én pc’s voor het visualiseren van Betafence-producten in de omgeving van de gebruiker. Ook nieuw is Pantanet Essential, een tuingaas made in Europe en de perfecte aanvulling van het Pantanet-assortiment.

Simuleer

Schanskorven, een afsluiting op rollen of eentje met panelen? Dankzij de nieuwe app weet u in geen tijd welke omheining het best beantwoordt aan de behoeften van u en uw gezin. Neem een foto met de app, voeg een type afsluiting toe en bepaal aan de hand van twee punten waar ze moet geplaatst worden. De app tekent de afsluiting, berekent de hoogte en het aantal panelen. U krijgt een aantal opties: kleur, afmetingen, links of rechts uitgelijnd, met of zonder bovenbuis, …

Klaar? Dan sluit u het project af of u kiest een tweede afsluiting te plaatsen. Niet meteen zeker van uw keuze? Geen nood, projecten kunnen achteraf nog gewijzigd worden.

Selecteer

Voor wie het liever bij papier houdt, brengt Betafence een handige folder. De nieuwe productwijzer is een overzichtelijke handleiding voor de consument die een residentiële afsluiting wil plaatsen.
Ook hier wordt in eerste instantie een onderscheid gemaakt tussen tuingaas op rollen, draadpanelen of gevulde wanden en schanskorven. Via een aantal basiscriteria maakt u een eerste selectie. Hebt u bepaald wat uw vereisten zijn op vlak van stevig- en vormvastheid, design en kleur, privacy, installatiegemak, soort toepassing, garantie en budget? Dan vindt u verder in de brochure snel de nodige informatie per product terug.

Pantanet Essential

Nieuw in het Pantanet-assortiment tuingazen op rol is Pantanet Essential. Samen met de bestaande Pantanet Protect, Pantanet Family en Pantanet Light heeft Betafence nu een aangepast aanbod tuingazen samengesteld.
Met de nieuwe uitvoering antwoordt Betafence gericht op de marktvraag: een type tuingaas aanbieden dat met een maas van 100x50 mm en een dubbele neggedraad bovenaan, een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit levert. Pantanet Essential is, naast de gekende groene kleur, ook beschikbaar in antraciet en wordt aangeboden met 10 jaar garantie. Net als de andere Pantanet-types van Betafence is de nieuwe Pantanet Essential 100% made in Europe.

Adviesprijs consument:
  • Pantanet Essential (hoogte 1,02 m – rol van 25 m) – 80,71 € incl. BTW
  • Pantanet Essential (hoogte 1,22 m – rol van 25 m) – 95,95 € incl. BTW

U vindt Betafence op Batibouw in paleis 1, stand 319. Vraag naar de Betafence-actievoorwaarden en de cashback-actie!

Ook interessant