Badkamers

Baden in luxe en schoonheid

De oude Romeinen wisten het al: een bad nemen is meer dan een snelle, noodzakelijke wasbeurt in een efficiënte omgeving. Baden is genieten in een fraaie ruimte, waar je graag tijd doorbrengt om even helemaal te ontspannen. Dat is ook de filosofie achter de modernste badkamers. Ze verwennen het oog, het lichaam en soms zelfs het oor...

De badkamer als pure waslocatie is verleden tijd. Begrijpelijk. Want nog nooit waren de mogelijkheden en middelen in zo'n ruime mate aanwezig om van de badkamer een heerlijke ontspanningsruimte te maken. Bovendien is de badkamer een plaats waar we veel vaker komen dan we eigenlijk denken. Gaat u zelf maar eens na. Reden genoeg om er een plezierige ruimte van te maken. Of dat nu is op basis van een totaalconcept waarbij de accessoires tot en met tegels, meubilair bad en douchebak zorgvuldig door de fabrikant op elkaar zijn afgestemd.

Of dat u hoogst persoonlijk zelf uw keuze maakt. In één enkele stijl of in een uitgebalanceerde mix. De hele wereld ligt daarvoor onder handbereik. Van weelderige badkamers uit lang vervlogen tijden tot en met de serene ingetogenheid van het Verre Oosten.

Wij wensen u veel plezier met de voorbereidingen voor uw nieuwe badkamer.