Interieur

Architectuur en beeldende kunst is een sterke combinatie

Lisa van Noorden runt een 3 mans studio gespecialiseerd in kunsttoepassingen en visuele communicatie. Zij gebruikt kunst als middel om vorm te geven aan de identiteit, het imago en de communicatie-doelstellingen van een organisatie. De technieken die zij daarbij gebruikt varieren sterk; tekeningen en prints op plexiglas, interactie en nieuwe media, traditionele schilderkunst, alles is mogelijk.

Beeldende kunst in combinatie met architectuur speelt een grote rol in de wijze waarop mensen (woon en werk) ruimte ervaren. Een ijzersterke combinatie waarmee we projecten kunnen ontwikkelen die met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken. Kunst kan bijdragen aan het tot stand brengen van publieke interactie en heeft daardoor een veel bredere functie dan schoonheid alleen. Het draagt bij aan thema's als communicatie, participatie, duurzaamheid, ontwikkeling en investering in de leefomgeving.

Lisa van Noorden: "Ik werk zoveel mogelijk vanuit een autonome gedachtengang, maar met een analytische en praktische instelling. Mijn vrije werk gaat vaak over het individu binnen haar complexe en soms ongerijmde sociale context. In opdrachten geef ik een ruimte een stem, een spreekbuis die een brug slaat tussen het gebouw en de gebruiker."

Bekijk de fotospecial met meer werk van Lisa van Noorden

Link: www.lisavannoorden.nl

Ook interessant