Architectuur

Architects for Tomorrow sluit af in stijl

Architects for Tomorrow sluit af in stijl
Van oktober 2008 tot juni 2009 organiseerde NAV, met steun van de Vlaamse overheid, de vierde editie van het Peterschapsproject “Architects for Tomorrow”. Een ervaringsuitwisselingsproject voor jonge architecten dat door alle deelnemers als zeer positief wordt ervaren.

Jonge architecten geven te kennen dat de link tussen de bouwrealiteit en de opleiding bij ogenblikken ver te zoeken is. Bij het verlaten van de stageplaats en de beschermende vleugels van de stagemeester komt men er plots alleen voor te staan. Dit met nog een hoop praktische en onbeantwoorde vragen. Deze leemte vult NAV op door het organiseren van een ervaringsuitwisselinsproject op maat van de jonge architect.

De vierde editie werd zaterdag 27 juni afgesloten in de Artevelde stad. Dit met een bezoek aan het Open Leercentrum (Baro architecten), het Monovolume (PV Beel - De Geyter architecten) en de Belvédère van de Boekentoren.

Editie 2009-2010 “Architects for Tomorrow+”

De komende editie richt zich naar jonge architecten met max. 15 jaar ervaring na de stage en zich situeren binnen de opstart of de uitbouw van hun praktijk. Voor meer informatie en hoe u zich kan inschrijven voor deze nieuwe editie, neem een kijkje op www.architectesfortomorrowplus.be.

Ervaren architecten die hun kennis en ervaringen willen delen en meegeven aan jonge ondernemers, kunnen zich aanmelden voor het opnemen van een P(M)eterschap.