Architectuur

Archigoldcup verruimt zijn focus naar Gent en naar Nederland

De ARCHIGOLDCUP verruimt zijn regio naar Gent en naar Nederland. Het zaalvoetbaltornooi dat sinds enkele jaren door BVA wordt georganiseerd voor de teams van architectenbureaus uit het Antwerpse, krijgt dit jaar voor het eerst ook een Gentse editie. Eerder deze vakantie trokken enkele Vlaamse teams naar Nederland voor een interland.

Niet minder dan 12 teams zullen tussen 23 augustus en 20 september in de GUSB sporthal strijden om de Gentse Cup en de er aan verbonden eeuwige roem.

Net als in Antwerpen kan BVA voor de praktische uitwerking van het zaalvoetbaltornooi een beroep doen op confrater Dominique De Schepper en voor de foto''s en het bijhouden van de website op Jokko.

Meer informatie, de volledige wedstrijdkalender en de routebeschrijving vindt u op www.archigoldcupbva.be , waar u tijdens het toernooi ook terecht kan voor de actiefoto''s en voor de tussenstanden.

www.vlaamsearchitectuur.be tekende vorig jaar ook present op de finale en wist het beslissende doelpunt en de penalty’s op film vast te leggen. Hopelijk zullen we daar ook in slagen tijdens de Gentse editie.