Anno 2019 is een bijkeuken geen luxeaccessoire meer

1 oktober 2019 Bron: King George
Anno 2019 is een bijkeuken geen luxeaccessoire meer
Was een bijkeuken vroeger enkel te vinden in grote landhuizen of herenhuizen in de stad, dan kan je hem nu steeds meer spotten in wat bescheidenere woningen. De keuken kan daardoor minimalistischer gehouden worden, en de karrenvrachten was en boodschappen verdwijnen in een sterk georganiseerde bijkeuken waar elke centimeter telt. Blum - al jaren marktleider in organisatie van de keuken - toont de weg.

Blum bijkeukenTip: Vaak is de bijkeuken een plek waar de verwarming niet aan staat. Dit maakt het de uitgelezen plek voor het bewaren van groente en fruit.

Een geheime schatkast

De extra ruimte die met een goed georganiseerde bijkeuken te winnen is, is voor het moderne gezin goud waard. Installeer hem achter een kastenwand of in een aparte kamer vlakbij de keuken. Zo heb je voldoende plaats om al die verleidelijke ‘1 kopen 1 gratis’-promo’s en ‘just in case’-schoonmaakmiddelen te stockeren. Een schatkist die toelaat je in de keuken te focussen op wat daar echt toe doet: gezellig kokerellen en proeven.

Blum bijkeukenTip: Zet je droogkast en wasmachine op ooghoogte zodat je niet moet bukken om ze in en uit te laden.

Kleine wasjes, grote wasjes

Een bijkeuken dient niet alleen om voorraad te bewaren, het is ook de perfecte ruimte om je wasmachine en droogkast te zetten. Voorzie je ook een werkblad met spoelbak, dan heb je een handige werkplek om was voor te behandelen, te sorteren of op te plooien. Met de juiste producten bij de hand, is die vervelende was nog zo snel gedaan.

Blum bijkeuken


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo