Bedrijfsnieuws

Ambitieus Heylen Vastgoed zoekt dringend 15 nieuwe medewerkers

Ambitieus Heylen Vastgoed zoekt dringend 15 nieuwe medewerkers
Het is alle hens aan dek bij Heylen Vastgoed. De vastgoedmakelaar, die actief is in vier Vlaamse provincies, zag zijn aanbod aan panden de voorbije maand met dik tien procent toenemen. En het einde is nog niet in zicht: uit een analyse van de vastgoedmarkt blijkt dat het aanbod de komende maanden met wel een kwart kan toenemen. Nu corona voor steeds meer mensen een nare herinnering uit het verleden wordt, is het razend druk op de vastgoedmarkt, zowel aan de aanbod- als aan de vraagzijde. Heylen Vastgoed is daarom zeer dringend op zoek naar 15 nieuwe medewerkers. Kandidaten moeten zeker niet allemaal een geregistreerd makelaar zijn. Heylen Vastgoed voorziet immers interne opleidingen voor wie talent heeft.

Het verhaal van Heylen Vastgoed leest als een echte ‘success story’. Johan Heylen was amper 23 jaar toen hij in 2005 zijn eerste vastgoedkantoor opende aan de Zandstraat in Herentals. Zestien jaar later staat de teller op 12 kantoren in de provincie Antwerpen en één kantoor in het Waasland, allemaal volledig in eigen beheer. Heylen Vastgoed is ondertussen uitgegroeid tot een topspeler op Vlaams niveau, met panden te koop in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg.

“Sinds het begin van de coronacrisis in maart van vorig jaar hebben we vier nieuwe kantoren geopend. Het kantoor in Sint-Niklaas is onze recentste - maar niet onze laatste - aanwinst. We namen afgelopen jaar ook 45 nieuwe medewerkers in dienst. En we zijn ambitieus voor de toekomst: ook dit jaar willen we fors blijven groeien.”

Johan Heylen, Bestuurder Heylen Vastgoed


Meer dan 100 medewerkers

Heylen Vastgoed telt vandaag al meer dan honderd medewerkers. Om de explosieve groei van het bedrijf, gecombineerd met de ongeziene activiteit op de vastgoedmarkt, het hoofd te bieden, is Heylen Vastgoed dringend - liever vandaag dan morgen - op zoek naar extra vastgoedtalenten. Momenteel heeft het bedrijf 15 vacatures.

“De gezochte profielen variëren van een kantoorverantwoordelijke, over BIV-makelaars, maar vooral ook vastgoedtalent dat na enkele opleidingen in onze eigen Heylen Vastgoed Academy aan de slag kan in onze afdelingen verhuur en verkoop in de verschillende regio’s. Ten slotte zoeken we ook kandidaten met een juridische achtergrond voor onze afdeling nieuwbouwprojecten. Heylen Vastgoed heeft heel wat te bieden: het is een dynamisch, groeiend bedrijf, met een jong en enthousiast team dat nieuwe medewerkers alle kansen geeft.”

Carolien Bluys, HR Manager Heylen Vastgoed


Alle vacatures bij Heylen Vastgoed vind je op www.heylenvastgoed.be/nl/over-ons/vacatures

Build for Life