Dossier Batibouw

Allibert brengt de natuur naar je badkamer tijdens Batibouw

30 januari 2019 Bron: RCA
Allibert brengt de natuur naar je badkamer tijdens Batibouw
Meesterlijke materialen vormen de rode draad in de nieuwigheden van Allibert. Op Batibouw stelt de badkamerspecialist in primeur zijn nieuwe meubellijn in massief hout voor, goed voor vijf verschillende sfeercollecties. Daarnaast trekken de vrijstaande baden in mat acryl en duurzaam composiet de aandacht. Allibert zet zo maximaal in op natuurlijke charme én zalig zen.

Meubelen in massief hout

Op Batibouw lanceert Allibert, in primeur, zijn nieuwe lijn badkamermeubels in massief hout. De vijf collecties verschillen in sfeer, maar vinden elkaar in een natuurlijke charme en authentiek ambacht. Stuk voor stuk brengen ze rust én de natuur in je badkamer.

CHELSEA

Is het meest rustieke ontwerp in de reeks, met een knipoog naar traditioneel timmerwerk en de bijhorende rustieke uitstraling. Het wastafelmeubel en de kolomkast zijn uit massieve acacia gemaakt en zijn afgewerkt met Soft Close-deuren en zwarte metalen grepen voor een eigentijdse toets. De bijhorende spiegel met zijn moderne praktische vormgeving maakt het geheel compleet.

ESTRADA

Ook in massief acacia, geeft je badkamer instant een natuurlijke elegantie en rijkdom mee. Deze verfijnde lijn – wastafelmeubel met handige treklades met onderverdeling in de bovenlade en ruime kolomkasten, allemaal met Soft Close-sluiting – ademt sfeer en strakke gezelligheid. De metalen grepen met roestlook creëren daarbij een verweerd contrastaccent.

Eikenhout klassiek? NAVI

Laat je graag zien hoe dit edele natuurmateriaal heel eigentijds kan ogen. De kubische vormgeving en het greeploos design tekenen voor een strakke sfeer, zonder aan comfort of gebruiksvriendelijkheid in te boeten. Zo zijn de Soft Close-treklades uitgerust met een handige indeling om nog meer te kunnen opbergen. Ook de spiegel heeft een opvallend én praktisch design.

Allibert brengt de natuur naar je badkamer tijdens Batibouw

ONE

Dat staat voor Origineel-Natuurlijk-Eerlijk, is misschien wel het meest sobere meubel uit de nieuwe reeks in massief hout. De basisvormen komen mooi tot hun recht in dit lichte eikenhout. De collectie is bijzonder flexibel en voorziet zelfs de kleinste badkamer van genoeg opbergruimte.

Absolute blikvanger is STRATA

In acacia, die meteen een statement maakt in je badkamer. Dit ontwerp met uitspringende fronten geeft elke ruimte ook diepte, met een vleugje klassieke moderniteit. De deuren en lades zijn Soft Close en de lades hebben praktische onderverdelingen. Het wastafelmeubel en de kolomkast zijn uitgerust met een satijnzwarte greep en in het spiegelontwerp werd een handige legplank verwerkt.

Allibert brengt de natuur naar je badkamer tijdens Batibouw

Vrijstaand bad

Ook voor zijn nieuwe baden trok Allibert de kaart van warme, vernieuwende materialen die doen denken aan natuursteen. Het vrijstaand model GALENA, uitgevoerd in Solid Surface, heeft alvast een atypische vorm en is mat van kleur. Daarom past deze badkuip zowel in de ultramoderne badkamer als in een klassieker interieur. Bovendien heeft dit duurzame materiaal antibacteriële eigenschappen en is het gemakkelijk te onderhouden.

Eigen lijn accessoires

Naast de nieuwe badkamermeubelen en het vrijstaande bad brengt ALLIBERT ook een eigen collectie badkameraccessoires op de markt. Het assortiment is breed en compleet – van kleine accessoires zoals zeephouders en afvalemmers tot douchegordijnen, wasmanden en handdoekhouders. Inclusief trendy kleuren, met goud en koper in de hoofdrol voor de COPERBLINK collectie naast mat wit, mat grijs en mat zwart in pure loftstijl voor de LOFT GAME collectie.


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo