AQUAVISION ® – Waterdicht TV kijken

19 januari 2006 Bron: Eauzon
TV kijken terwijl je onder de douche staat? Het kan! De Aquavision is namelijk een waterdichte televisie die niet condenseert en daardoor uiterst geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en sauna’s. De Aquavision kan met een inbouwdiepte van 4,5 cm tot 8,5 cm gemakkelijk worden geïntegreerd in een tegelwand.

Modellen – standaard- en breedbeeld

De Aquavision is leverbaar in de maten 10.4 inch en 15 inch standaardbeeld en 17 en 23 inch breedbeeld. Alle modellen hebben verder onder meer teletekst, automatische programmeer functie (199 kanalen), On-screen menu, Nicam stereo, en inputmogelijkheden voor scart, video, s-video, UHF, PC/DTV. Bovendien ontstaat er vanwege de verwarmde glasplaat geen condensvorming. De Aquavision kan eenvoudig worden geïntegreerd in de (tegel)wand en is met de strakke omranding, het haarscherpe LCD beeld en de stijlvolle glasplaat een aanwinst voor elke badkamer.Bediening – zappen vanuit bad

De Aquavision wordt volledig bediend met de afstandbediening waarvan twee modellen worden meegeleverd: een waterdichte afstandsbediening waarmee de functies zoals volume, kanaal, en input worden bediend, en een afstandbediening waarmee de instellingen van de Aquavision kunnen worden aangepast zoals het afstemmen van (199) kanalen en het regelen van het contrast. Tevens verkrijgbaar, een waterdicht inbouwpaneel met identieke functies als de afstandsbediening.

Veiligheid – 100% waterproef

De Aquavision is vanaf de voorkant gegarandeerd waterdicht. Het frame en het beveiligde glas worden door middel van een geavanceerde lasertechniek geproduceerd en nauwkeurig getest. Bij de montage wordt het frame rondom afgekit met waterdichte kit en de glasplaat dekt het LCD-scherm door middel van de rubberen omranding en de magneten zorgvuldig en waterdicht af. Dankzij Aquavision is de badkamertelevisie recent goedgekeurd door het Nederlands Normalisatie-instituut NEN - Elektro & ICT

AQUAVISION – vandaag en morgen

Aquavision ontwikkelde haar eerste waterdichte televisie in 1997 en beschikt vandaag de dag over de meest uitgebreide range waterdichte televisies wereldwijd. De Aquavisions worden voortdurend doorontwikkeld en voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen en modern design. Dit heeft ertoe geleid dat in 2005 de derde generatie Aquavisions is geïntroduceerd. Het nieuwe stijlvolle design, de variëteit aan modellen, de gebruiksvriendelijke montage en installatie en de uiteenlopende in- en output toepassingen zijn kenmerken waarmee Aquavision zich duidelijk onderscheidt en de competitie voorblijft.

De meest recente Nederlandse installaties in het Okura Hotel in Amsterdam en het Kurhaus in Den Haag bewijzen dat Aquavision wederom over een stijlvolle en betrouwbare range badkamertelevisies beschikt.

In 2006 staan er wederom een aantal ontwikkelingen in het vooruitzicht. Zo zal de huidige en laatste generatie Aquavisions voorzien worden van FM Radio en een Nederlands on-screen menu. Bovendien zullen er naast de glasplaat met matwitte omranding ook diverse andere afwerkingen mogelijk zijn zodat het volledig in de stijl van elke badkamer kan worden aangepast.

Hiernaast zal de Award-winnende Vanity worden geïntroduceerd. De officiële productinformatie van deze innovatieve combinatie van spiegel, kraan en waterdichte televisie zal in 2006 worden verspreid

Aquavision’s ontwerp en techniek worden zorgvuldig beschermd door internationale patenten. Aquavision wordt geproduceerd in Groot Brittanië en gedistribueerd naar 56 landen via lokale distributeurs.Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo