Verbouwen

8 cm spoelreservoir ideaal voor renovatie toilet

Speciaal voor renovatie van toiletten introduceert TECE een reeks spoelreservoirs die slechts 8 cm diep zijn. De totale afstand van de muur tot de voorzijde komt in combinatie met de voorwandmodule op slechts 9,5 cm.
In de 8 cm spoelkast zijn alle delen al gemonteerd, u hoeft alleen uitwendig de watertoevoer en de toiletaansluitingen te maken. Ondanks de geringe inbouwdiepte hoeft u voor de rioolaansluiting niet in de muur te schijven.

De bediening geschiedt aan de voorzijde met een enkele of duospoeltechniek. Met deze spoeltechniek kan de gebruiker dus water besparen of kiezen uit ruimer spoelen. De spoeling is bij de enkele spoeltechniek eenvoudig in te stellen op 4,5, 6 of 9 liter. Bij de duospoeltechniek is dit 4,5/3, 6/3 of 9/3. Het spoelreservoir is “af fabriek” ingesteld op 6 liter.

TECE levert het nieuwe spoelreservoir in vier inbouwvarianten. Eén gemonteerd in een module, die geschikt is voor losse montage of installatie in een voorwandsysteem. Daarnaast levert TECE drie inbouwvarianten geschikt voor natte bouw (metselwerk). Niet alleen de techniek is verrassend, ook de prijs. Het module kost compleet reeds vanaf 183,18 € bruto!

Een bijkomend voordeel van TECE is, dat u kunt kiezen uit een groot assortiment bedieningsarmaturen, waaronder de designseries TECEsquare en TECEloop. Bovendien levert TECE een reeks bedieningsarmaturen, die qua ontwerp prachtig zijn afgestemd op de desbetreffende serie badaccessoires van de merken Dornbracht, EMCO, Hansa, Jado, KLUDI, Oras, SAM en St. James.