Algemeen

3de editie van de kunstbiënnale in de bouwsector

Op donderdag 10 december 2009 vindt de derde editie plaats van de kunstbiënnale Red Turtle Art, een tentoonstelling van FISA, organisator van BATIBOUW. Red Turtle Art is een kunstwedstrijd voor amateurkunstenaars uit de bouwsector met artistieke talenten in beeldhouwkunst, schilderkunst of een andere kunsttak.

Van nu tot medio oktober verzamelt FISA alle inschrijvingen. Tijdens de vernissage op 10 december zullen alle ingezonden werken worden tentoongesteld. Zij maken allen kans op één van de drie prijzen die later op de avond zullen worden uitgereikt: De “Publieksprijs” gaat naar het volgens het aanwezige publiek beste werk. De “Artiestenprijs” wordt uitgereikt op basis van de selectie van een jury bestaande uit professionele kunstenaars. De winnaar van de “Persprijs” wordt dan weer verkozen door een jury bestaande uit journalisten die de bouwsector op de voet opvolgen. Een walking dinner zal de prijsuitreiking voorafgaan.

U heeft artistiek talent en u bent werkzaam in de bouwsector? Aarzel dan niet om u in te schrijven. Het inschrijvingsformulier en het reglement met alle bijkomende informatie kunnen worden gedownload op www.red-turtle-art.com.
Build for Life