Nieuwbouw

18 nieuwe woningen aan Oude Veurnevaart in Nieuwpoort

Woningbouw Huyzentruyt, dochteronderneming van Groep H uit Beveren-Leie, is sinds enkele weken gestart met de commercialisering van een nieuwbouwproject nabij de Oude Veurnevaart te Nieuwpoort. Het bouwbedrijf zal ter hoogte van huisnummer 19 en 23 ruim 18 ééngezinswoningen bouwen, in gesloten en halfopen bebouwing. Op die manier zal een nieuwe toegang gecreëerd worden tot de Dockaertstraat in Koksijde. Deze zal aansluiten op het nieuwe woonproject.

Focus op jonge gezinnen

“Met dit project gaan we duidelijk voor eigentijds en duurzaam wonen. We mikken op een breed publiek en verschillende leeftijdscategorieën.”, zegt Yves Verbeke, marketingdirecteur van het bouwbedrijf. Door de grote variatie in gevelzichten is er een waaier aan mogelijkheden. Het ontwerp van het nieuwbouwproject wordt tevens gekenmerkt door zijn ruime aandacht voor de sociale interactie. “Bovendien zorgt de nabijheid van de E40 (via N39 en N355) voor een vlotte bereikbaarheid en ontsluiting.”, aldus nog Yves Verbeke.

Betaalbaar wonen

Ook in dit nieuwbouwproject staat betaalbaar wonen centraal. Er werd gekozen voor een budgetvriendelijke architectuur, die toch voldoende creatieve aspecten bevat om aan elk van de woningen een eigen, specifiek karakter te geven. Doordachte ontwerpen zorgen voor functionele woongelegenheden, waarin de beschikbare woonvolumes optimaal benut worden. Uiteraard ging veel aandacht uit naar verantwoord energieverbruik. Elk van de woningen beschikt bovendien over een geïntegreerde garage. Prijzen voor grond + woning starten vanaf €209.625 (excl kosten)!

Verkoop gestart

De commercialisering van het project is reeds enkele weken gestart en de eerste verkoopopties zijn reeds afgesloten. Naast deze verkaveling te Nieuwpoort beschikt Woningbouw Huyzentruyt tevens over een woonproject te De Panne (Adinkerke). Hier worden 43 woningen gebouwd in landelijke stijl.
Geïnteresseerden kunnen voor beide projecten terecht bij Woningbouw Huyzentruyt (tel. 056/736 736) om de mogelijkheden te bespreken.

Infosessie

Om zowel de omwonenden als geïnteresseerde kopers te informeren organiseert Woningbouw Huyzentruyt een vrije infosessie op donderdag 26 augustus as. Zowel het bouwproject te Nieuwpoort als dat in De Panne zullen er uitgebreid toegelicht worden. Afspraak donderdag 26 augustus as. tussen 19u en 21u in De Vierboete, Halvemaanstraat 2, te Nieuwpoort.