Algemeen

100 dagen om elektrisch dakvenster Integra te testen!

Voor je tot aankoop overgaat, kan je kleding gelukkig eerst passen, parfum eerst ruiken en nieuwe auto’s eerst proefrijden. In dezelfde trend toont dakvensterspecialist Velux zijn klantgericht en innovatief karakter. Tijdens een spectaculaire promotieactie kunnen klanten het elektrisch gestuurde dakvenster Integra gedurende 100 dagen testen! Niet tevreden? Geld terug!

Integra imponeert
Vastberaden om zijn unieke marktpositie verder uit te breiden, heeft Velux onlangs een nieuw en revolutionair product ontwikkeld. Integra een dakvenster dat volledig elektrisch gestuurd wordt, en zo uw veiligheid en comfort gevoelig verhoogt. Via een radiogestuurde afstandsbediening met digitaal scherm kunt u elk dakvenster apart, of alle exemplaren samen, van elke plaats in uw woning openen en sluiten. Bovendien kunt u op die manier ook de gordijnen, zonnewering of het rolluik op elk Integra dakvenster bedienen. Meer nog, u kunt heel eenvoudig instellen dat het Integra dakvenster zich op bepaalde tijdstippen automatisch moet openen en sluiten, en een sensor detecteert regen en sluit automatisch de dakvensters tot in de verluchtingsstand

Nu testen!

De eerste klanten van dit Integra dakvenster zijn zo enthousiast dat Velux de uitdaging aangaat: Als u nu een Velux intelligent elektrische bediend Integra dakvenster koopt, mag u dit concept gedurende
100 dagen uittesten! Indien u na 100 dagen niet tevreden bent, stuurt Velux een technicus langs, die alle elektrische componenten zal verwijderen. Zo bekomt u dan een klassiek en oerdegelijk Velux dakvenster, dat weliswaar manueel moet bediend worden. Het prijsverschil wordt u met de glimlach terugbetaald! Dat is onze service. Dat is Velux.

Interesse voor dit unieke aanbod? Op de website www.velux.be www.velux.be en bij uw verdeler vindt u het speciale registratieformulier. Daarmee kunt u deelnemen aan dit innovatieve introductieconcept van Integra .
Build for Life