Agenda / Evenementen kalender

Batibouw 2024

Batibouw 2024

Batibouw, de grootste (ver)bouwbeurs van België en haar exposanten nodigen u uit om de nieuwste trends en materialen te ontdekken. Van 17 t/m 25 februari 2024 in Brussels Expo.

Lees alles over Batibouw in ons Batibouw-dossier


Bouwforum 2024

Bouwforum 2024

Op vrijdag 23 februari 2024 houdt Embuild zijn BouwForum, hét high level informatie- en netwerkevent voor bouwprofessionals, in Paleis 10 van Brussels Expo. We starten om 11u en eindigen om 12u30. De deuren gaan open om 10u.
Elk jaar nemen zo’n 800 aannemers en installateurs deel aan ons BouwForum, de belangrijkste afspraak voor de bouw in ons land.
Dit jaar staat ons event helemaal in het teken van de regionale, federale en Europese verkiezingen van 9 juni 2024.


Light + Building 2024

Light + Building 2024

Vakbeurs voor architectuur en techniek, Frankfurt/Main, 3 tot en met 8 maart 2024. Een succesvol eenheidsconcept dat berust op drie sterke pijlers; verlichting, elektrotechniek en domotica.

Op deze vakbeurs worden alle nationale en internationale marktleiders uit de drie sectoren verlichting, elektrotechniek en domotica, vertegenwoordigd op een gebied van 230000m² (circa 32 voetbalvelden). De organisatoren van Light + Building rekenen op 2200 exposanten die een uitgebreid aanbod bieden voor zowel de architecten, binnenhuisarchitecten, ontwerpers en ingenieurs alsook voor handel en industrie.


PUUR Prof

PUUR Prof

PUUR Prof is de gratis opleidingsdag voor de bouwprofessional. in 2024 zal nog meer de klemtoon leggen op het belang van goed opgeleid personeel!

  • Van 4 maart 2024 tot 5 maart 2024
  • Syntra Business PXL campus Pelt

Second Home Expo

Second Home Expo

De enige Belgische beurs voor het tweede verblijf!

Voor diegenen die op zoek zijn naar een tweede verblijfplaats staan er makelaars die voor zowel de binnenlandse als buitenlandse markten er hun verschillende projecten presenteren.
Voor de binnenlandse markt is de kust de koploper, maar ook de Ardennen zijn erg populair.
Wat betreft de buitenlandse markten worden er op Second Place vooral zonnigere oorden opgezocht: Koplopers zijn hier Spanje, Frankrijk en Italië, maar ook Turkije en Marokko winnen in populariteit alsook, zij het wat exclusiever, Dubai in het Midden Oosten.


PUUR Prof

PUUR Prof

PUUR Prof is de gratis opleidingsdag voor de bouwprofessional. in 2023 zal nog meer de klemtoon leggen op het belang van goed opgeleid personeel!MIPIM 2024

MIPIM 2024

As the world’s premier real estate summit, MIPIM draws upon its unique international coverage and reputation to bring together the most influential decision-makers in the market, offering them access to the largest available showcase of development projects.


Bois & Habitat

Bois & Habitat

Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers. Kom dankzij hun vakkennis ontdekken waar dit duurzame en edele materiaal allemaal voor gebruikt kan worden en wat de esthetische en technische voordelen ervan zijn.
Geopend van 10 tot 19 uur.


Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

De grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Ruim 250 exposanten met verschillende specialisaties staan klaar om bezoekers te adviseren en inspireren. Daarnaast geven verschillende sprekers antwoord op vragen als ‘Wat is een écht slim huis?’ en ‘Hoe pak je het bouwen van een huis aan?’.

Openingstijden:
elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Entreeprijs:
Online ticket € 14,00 p.p. via realiseerjedroomhuis.nl
€ 17,50 p.p. aan de kassa
Kinderen t/m 15 jaar gratis entree

Tijdens de beursdagen is er een gratis kinderknutselplein


Ideaal Wonen in huis en tuin

Ideaal Wonen in huis en tuin

De 50ste Ideaal Wonen opent haar deuren op zaterdag 22 maart 2024. Wie gaat bouwen of verbouwen staat aan het begin van een groots avontuur. Kan je daarom nog wel wat tips gebruiken of wil je graag inspiratie opdoen voor jouw project? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Ideaal Wonen in en rond de Brabanthal te Leuven. Op een oppervlakte van maar liefst 12.000 m² kan je hier als bezoeker gezellig langs de 200 exposanten struinen en onderweg genieten van een natje en een droogje.

Elke dag van 14 tot 19 uur , zondag van 11-18 uur