Agenda / Evenementen kalender

Intermat 2024

Intermat 2024

INTERMAT 2024 vindt plaats van 15 t/m 20 april in Paris Nord Villepinte, te Frankrijk.
Intermat is dé internationale ontmoetingsplaats voor de sector B ouwmaterieel en presenteert een compleet overzicht van Materieel en Technieken voor de sectoren Openbare werken en Bouw.


Erfgoeddag 2024

Erfgoeddag 2024

Erfgoeddag is een sensibiliseringsactie rond cultureel erfgoed voor publiek, sector, pers en beleid in Vlaanderen en Brussel.
De editie van 2024 staat in het teken van ‘Thuis’.


Nieuwbouwzondag

Nieuwbouwzondag

Collectieve opendeurdag voor iedereen met bouwkriebels.
Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, nieuwe verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen… openen speciaal voor u op die dag hun deuren.


De Tuindagen van Beervelde

De Tuindagen van Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 deelnemers en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, half mei en half oktober, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

open : Telkens van 10 tot 18uur
toegangsprijs: €12,00 Euro (gratis voor kinderen tot 14 jaar), 10 Euro voor groepen van min. 25 personen, 19 Euro Weekendticket (onbeperkte toegang gedurende de 3 dagen)


Vakbeurs Renovatie & Transformatie

Vakbeurs Renovatie & Transformatie

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.


Hof en Huis

Hof en Huis

Welkom op de grootste tuinbeurs tijdens het pinksterweekend 2024!
Al 31 jaar is Hof & Huis jouw jaarlijkse afspraak met alles wat nieuw is voor je huis en je tuin. Al 31 jaar zijn we dé referentie en bieden we de bezoeker een enorm aanbod aan. Voor de komende editie tijdens het pinksterweekend 2024 mikken we op zo'n 180 exposanten. En niet alleen het aantal is belangrijk: ook de kwaliteit en de producten die ze aanbieden zijn van belang!Architect@Work

Architect@Work

ARCHITECT@WORK 2024 biedt u een unieke combinatie van vakbeurs, seminars, expo en networking exclusief voor voorschrijvers. ARCHITECT@WORK onderscheidt zich duidelijk van andere beurzen in de bouwsector door het exclusieve karakter van het evenement en door de duidelijke focus op productinovaties.

Volgende editie op 29 en 30 mei 2024
van 10 tot 20 uur in Tour & Taxis Brussel


Dag van de Bouw 2024

Dag van de Bouw 2024

Zaterdag 8 juni 2024 organiseren we de zeventiende Dag van de Bouw! Bouw- en infrabedrijven stellen op die dag met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kunnen dan ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.


Ideaal wonen - Interieur & Lifestyle

Ideaal wonen - Interieur & Lifestyle

Wie gaat bouwen of verbouwen staat aan het begin van een groots avontuur. Kan je daarom nog wel wat tips gebruiken of wil je graag inspiratie opdoen voor jouw project? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Ideaal Wonen in en rond de Brabanthal te Leuven. Op een oppervlakte van maar liefst 12.000 m² kan je hier als bezoeker gezellig langs de 200 exposanten struinen en onderweg genieten van een natje en een droogje.

Van 30/8 t/m 2/9 en van 6/9 t/m 8/9
Elke dag van 14 tot 19 uur , zondag van 11-18 uur


Maison & Objet Paris

Maison & Objet Paris

Deze vak-, woon- en designbeurs staat beschreven als één van de belangrijkste 3 evenementen voor interieurarchitectuur met meer dan 3.000 exposanten. Tijdens dit evenement introduceert de hele interieurbranche haar nieuwste collecties, met veel meubilair en accessoires.

Van vrijdag tot en met maandag: 9.30 tot 19 uur
Dinsdag: 9.30 tot 18 uur

  • Van 5 september 2024 tot 9 september 2024
  • Parc des expositions Paris Nord