Algemeen

Het helderste werklicht in zakformaat

Op werven zowel binnen- als buitenshuis is de voorhanden lichtsituatie vaak ontoereikend. Om de werkplek optimaal te verlichten, gebruiken bijvoorbeeld verwarmings- en sanitairinstallateurs, elektro-installateurs en vaklui in de binnenafwerking of in garages vaak eenvoudige lampen en neonbuizen. Deze worden echter snel heet en breken makkelijk. Om in gesloten ruimtes en op werven in de open lucht de best mogelijk lichtverhoudingen te bereiken, heeft Bosch nu het accuwerklicht GLI VariLED Professional ontwikkeld. De nieuwe lamp met Premium-Lithium- Ion-technologie biedt vaklui niet alleen de voordelen van draadloze vrijheid, maar ook het helderste licht in deze toestelklasse. Want de drie power LED's geven de GLI VariLED Professional de kracht voor 300 lux verlichtingssterkte.

Door een innovatief inklapmechanisme is het werklicht van Bosch erg compact en handig. Met negen instelbare verlichtingshoeken is het licht geschikt voor vele toepassingen. Dankzij afmetingen van 130 x 78 x 41 millimeter (zonder accu) past de GLI VariLED Professional in elke zak. Hij kan als zaklamp met gebundelde lichtstraal voor de gerichte verlichting van donkere plaatsen en als werklicht in de diffuse modus voor de verlichting van een groter werkbereik ingezet worden.

De GLI VariLED Professional kan zowel met alle 14,4 alsook 18 volt Lithium-Ion-accu's van Bosch Professional gebruikt worden. Moet een bepaald werkbereik verlicht worden, dan kan de lamp met behulp van een praktische rubberen lus eenvoudig bevestigd worden. Met zijn robuuste behuizing en de LED's als lamp is de GLI VariLED Professional extreem stevig – ook na een val van twee meter hoogte op beton functioneert hij nog perfect.

Bosch premium-Lithium-Ion-accu met lange levensduur

De Electronic Cell Protection (ECP) zorgt voor de lange levensduur van de Bosch premium-accu’s. Deze beschermt de accu betrouwbaar tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Een geheugeneffect blijft achterwege en de accu's zijn ook na maanden niet te zijn gebruikt, gereed voor gebruik.

De GLI VariLED Professional van Bosch is in de vakhandel verkrijgbaar
tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 55,95 excl. BTW.
Build for Life