Win mooie prijzen met onze wedstrijden

Welkom op de wedstrijdpagina van bouwenwonen.net. Maak kans op leuke en mooie prijzen door het beantwoorden van leuke vragen. Hieronder staat een overzicht van actuele wedstrijden en wedstrijden die inmiddels zijn afgelopen. Klik op de titel van een wedstrijd of de link eronder om aan de wedstrijd deel te nemen.


Er zijn momenteel geen wedstrijden. Kom binnenkort nog eens terug!

Afgelopen wedstrijdenGratis tickets voor ISH 2023

Deze wedstrijd liep van 26 februari 2023 tot en met 9 maart 2023.
ís werelds belangrijkste vakbeurs voor duurzame sanitaire toepassingen, innovatief badkamerdesign, energiezuinige verwarmingstechnieken, en milieuvriendelijke systemen voor airconditioning, koeling en ventilatie van 11 tot 15 maart 2019 in Frankfurt am Main.

Bouw & Wonen mag een beperkt aantal gratis toegangsticket weggeven. U kan deze aanvragen via het speciale formulier. Zolang de voorraad strekt!
Maak kans op een duoticket voor Light + Building

Deze wedstrijd liep van 11 september 2022 tot en met 30 september 2022.
Interesse om gratis de Light + Building Herfsteditie 2022 te bezoeken? Light + Building, ís werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek van 2 tot en met 6 oktober 2022 in Frankfurt am Main.Win gratis tickets voor Ideaal Wonen in huis en tuin

Deze wedstrijd liep van 6 maart 2020 tot en met 12 maart 2020.
Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeŽn? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ĎIdeaal wonen in huis en tuiní. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart kan je in de Brabantal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. Bouw & Wonen mag een aantal gratis tickets weggeven!


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo