Win mooie prijzen met onze wedstrijden

Welkom op de wedstrijdpagina van bouwenwonen.net. Maak kans op leuke en mooie prijzen door het beantwoorden van leuke vragen. Hieronder staat een overzicht van actuele wedstrijden en wedstrijden die inmiddels zijn afgelopen. Klik op de titel van een wedstrijd of de link eronder om aan de wedstrijd deel te nemen.


Er zijn momenteel geen wedstrijden. Kom binnenkort nog eens terug!

Afgelopen wedstrijdenWin gratis tickets voor Ideaal Wonen in huis en tuin

Deze wedstrijd liep van 6 maart 2020 tot en met 12 maart 2020.
Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeŽn? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ĎIdeaal wonen in huis en tuiní. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart kan je in de Brabantal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. Bouw & Wonen mag een aantal gratis tickets weggeven!
Bestel een duoticket voor Light + Building

Deze wedstrijd liep van 10 augustus 2019 tot en met 25 september 2019.
Light + Building, ís werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek van 27 september tot en met 8 oktober 2020 in Frankfurt am Main. Bestel uw gratis toegangsticket voor de beurs!Win de Renovatiegids 2019

Deze wedstrijd liep van 8 april 2019 tot en met 21 april 2019.
Zondagnamiddag 5 mei 2019 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, en het maandblad Ik ga Bouwen & Renoveren voor de achttiende keer De Vlaamse Renovatiedag. Ter gelegenheid van deze editie is een speciale Renovatiegids uitgebracht, een uitgave van Ik ga Bouwen & Renoveren. De Renovatiegids biedt u naast de nuttige informatie voor uw verbouwing een volledig overzicht van de deelnemende renovatieprojecten.

Wilt u kans maken op deze mooie Renovatiegids? Doe dan mee met onze wedstrijd!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo