Win mooie prijzen met onze wedstrijden

Welkom op de wedstrijdpagina van bouwenwonen.net. Maak kans op leuke en mooie prijzen door het beantwoorden van leuke vragen. Hieronder staat een overzicht van actuele wedstrijden en wedstrijden die inmiddels zijn afgelopen. Klik op de titel van een wedstrijd of de link eronder om aan de wedstrijd deel te nemen.


Er zijn momenteel geen wedstrijden. Kom binnenkort nog eens terug!

Afgelopen wedstrijdenWin de Renovatiegids 2019

Deze wedstrijd liep van 8 april 2019 tot en met 21 april 2019.
Zondagnamiddag 5 mei 2019 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, en het maandblad Ik ga Bouwen & Renoveren voor de achttiende keer De Vlaamse Renovatiedag. Ter gelegenheid van deze editie is een speciale Renovatiegids uitgebracht, een uitgave van Ik ga Bouwen & Renoveren. De Renovatiegids biedt u naast de nuttige informatie voor uw verbouwing een volledig overzicht van de deelnemende renovatieprojecten.

Wilt u kans maken op deze mooie Renovatiegids? Doe dan mee met onze wedstrijd!Win gratis ticketsvoor Ideaal Wonen in huis en tuin

Deze wedstrijd liep van 5 maart 2019 tot en met 14 maart 2019.
Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeŽn? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ĎIdeaal wonen in huis en tuiní. Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 maart kan je in de Brabantal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. Bouw & Wonen mag een aantal gratis tickets weggeven!Bestel een duoticket voor ISH 2019

Deze wedstrijd liep van 30 januari 2019 tot en met 10 maart 2019.
Ö ís werelds belangrijkste vakbeurs voor duurzame sanitaire toepassingen, innovatief badkamerdesign, energiezuinige verwarmingstechnieken, en milieuvriendelijke systemen voor airconditioning, koeling en ventilatie van 11 tot 15 maart 2019 in Frankfurt am Main.

Als lezer van Bouw & Wonen kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) bestellen via het speciale formulier


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo