Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Win mooie prijzen met onze wedstrijden

Welkom op de wedstrijdpagina van bouwenwonen.net. Maak kans op leuke en mooie prijzen door het beantwoorden van leuke vragen. Hieronder staat een overzicht van actuele wedstrijden en wedstrijden die inmiddels zijn afgelopen. Klik op de titel van een wedstrijd of de link eronder om aan de wedstrijd deel te nemen.

Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november 2017 wordt de Limburghal in Genk weer omgetoverd tot een stijl- en sfeervolle woonbeurs. Je vindt er een imposante mix van kleuren, materialen en stijlen. Je kunt er eindeloos rondneuzen en kennis maken met 1001 woonideeën. Je krijgt er talloze primeurs en heel veel persoonlijk advies. Je ontdekt er nieuwe producten, concepten en collecties van eigen bodem of namen met internationale allure.

Deze wedstrijd loopt nog tot 22 oktober 2017.


Afgelopen wedstrijden

Win het inspiratieboek van Mijn Huis Mijn Architect

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 vindt het openhuizenweekend ‘Mijn Huis Mijn Architect’ plaats. Over heel Vlaanderen en Brussel stellen bouwheren hun deur open voor mensen op zoek naar woon- en bouwinspiratie.
Deze wedstrijd liep van 1 september 2017 tot en met 14 september 2017.

Win de Renovatiegids 2017

Zondagnamiddag 28 mei 2017 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, en het maandblad Ik ga Bouwen & Renoveren voor de zeventiende keer De Vlaamse Renovatiedag. Ter gelegenheid van deze editie is een speciale Renovatiegids uitgebracht, een uitgave van Ik ga Bouwen & Renoveren. De Renovatiegids biedt u naast de nuttige informatie voor uw verbouwing een volledig overzicht van de deelnemende renovatieprojecten.
Wilt u kans maken op deze mooie Renovatiegids? Doe dan mee met onze wedstrijd!
Deze wedstrijd liep van 15 mei 2017 tot en met 19 mei 2017.

Win het Sketchbook Living - architecten en hoe ze wonen

Het Sketchbook Living illustreert hoe architecten en hun gezin leven in hun zelf ontworpen woning. Het toont negentien recente, boeiende realisaties met unieke foto’s, aangevuld met gesprekken met de ontwerpers.

Bouw & Wonen mag namens de uitgever 3 exemplaren van dit boek weggeven.

Deze wedstrijd liep van 6 februari 2017 tot en met 13 februari 2017.

Win een duoticket voor Bouwbeurs Roeselare 2017

Bouwbeurs Roeselare is op 4, 5, 6 en 10, 11, 12 februari 2017 opnieuw de place to be om alles te vinden rond bouwen, verbouwen, renoveren en binnenhuisinrichting. Bouw & Wonen mag namens het NAV 10 duokaarten weggeven. Heeft u bouwplannen? Op zoek naar één enkele plaats waar u alles vindt rond bouwen, verbouwen, renoveren en binnenhuisinrichting? Bouwbeurs Roeselare biedt u die unieke mogelijkheid.
Deze wedstrijd liep van 27 januari 2017 tot en met 1 februari 2017.

Win je nieuwe bouwschil van Wienerberger

Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel, organiseert van 15 mei tot en met 30 juni 2016 een wedstrijd voor particulieren waarbij zij Terca of Desimpel gevelstenen en/of Koramic Kleipannen kunnen winnen.

Upload een foto van je te renoveren bouwschil (gevel en hellend dak) via www.winjebouwschil.be, deel het project met vrienden en kennissen via Facebook en/of Twitter en verzamel zoveel mogelijk stemmen. De foto met de meeste stemmen wint Terca of Desimpel gevelstenen en/of Koramic dakpannen naar keuze, bestemd voor de renovatie van de bouwschil van je woning, voor een bedrag van 5.000 euro.

Waag nu je kans en wie weet sleep je binnenkort de materialen voor de renovatie van je gevel en dak ter waarde van 5.000 euro in de wacht. De winnaar wordt persoonlijk via e-mail verwittigd en bekend gemaakt via de Wienerberger Facebookpagina.
Meer info en deelnemen?
Deze wedstrijd liep van 15 mei 2016 tot en met 30 juni 2016.

Keep it cool: Win een coole koelbox van Recticel Insulation

Wil je ook het hoofd koel houden deze zomer zoals in een goed geďsoleerde woning met de Recticel Insulation doe-het-zelf isolatie?
Neem dan deel aan de "Keep it Cool" Facebook wedstrijd en win een coole koelbox.
Surf naar www.recticelinsulation.be/keepitcool, like de Recticel Insulation doe-het-zelf Facebook pagina www.facebook.com/recticelinsulationdiy en beantwoord de wedstrijdvragen correct.
Veel succes!
Deze wedstrijd liep van 31 juli 2015 tot en met 31 augustus 2015.
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba