Win mooie prijzen met onze wedstrijden

Welkom op de wedstrijdpagina van bouwenwonen.net. Maak kans op leuke en mooie prijzen door het beantwoorden van leuke vragen. Hieronder staat een overzicht van actuele wedstrijden en wedstrijden die inmiddels zijn afgelopen. Klik op de titel van een wedstrijd of de link eronder om aan de wedstrijd deel te nemen.


Er zijn momenteel geen wedstrijden. Kom binnenkort nog eens terug!

Afgelopen wedstrijdenWin de Renovatiegids 2018

Deze wedstrijd liep van 26 april 2018 tot en met 10 mei 2018.
Zondagnamiddag 27 mei 2018 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, en het maandblad Ik ga Bouwen & Renoveren voor de achttiende keer De Vlaamse Renovatiedag. Ter gelegenheid van deze editie is een speciale Renovatiegids uitgebracht, een uitgave van Ik ga Bouwen & Renoveren. De Renovatiegids biedt u naast de nuttige informatie voor uw verbouwing een volledig overzicht van de deelnemende renovatieprojecten.

Wilt u kans maken op deze mooie Renovatiegids? Doe dan mee met onze wedstrijd!Bestel een duoticket voor Light + Building

Deze wedstrijd liep van 15 februari 2018 tot en met 19 maart 2018.
Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek van 18 tot en met 23 maart 2018 in Frankfurt am Main. Bestel uw gratis toegangsticket voor de beurs en profiteer van een korting van 20€ op uw ICE-treinticket!Win een duoticket met bubbels voor Ideaal Wonen in huis en tuin

Deze wedstrijd liep van 7 februari 2018 tot en met 4 maart 2018.
Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’. Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 maart kan je in de Brabantal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. Bouw & Wonen mag 20 duotickets weggeven en een coupe bubbels in de loungebar ‘de tuinbar’ op de beurs!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo