Win mooie prijzen met onze wedstrijden

Welkom op de wedstrijdpagina van bouwenwonen.net. Maak kans op leuke en mooie prijzen door het beantwoorden van leuke vragen. Hieronder staat een overzicht van actuele wedstrijden en wedstrijden die inmiddels zijn afgelopen. Klik op de titel van een wedstrijd of de link eronder om aan de wedstrijd deel te nemen.

Bestel een duoticket voor ISH 2019

Ö ís werelds belangrijkste vakbeurs voor duurzame sanitaire toepassingen, innovatief badkamerdesign, energiezuinige verwarmingstechnieken, en milieuvriendelijke systemen voor airconditioning, koeling en ventilatie van 11 tot 15 maart 2019 in Frankfurt am Main.

Als lezer van Bouw & Wonen kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) bestellen via het speciale formulier
Deze wedstrijd loopt nog tot 10 maart 2019.
Klik hier om aan deze wedstrijd deel te nemen.


Afgelopen wedstrijdenWin een duoticket voor Bouwbeurs Roeselare 2019

Deze wedstrijd liep van 14 januari 2019 tot en met 27 januari 2019.
Bouwbeurs Roeselare is op 3, 3, 4 en 8, 9, 10 februari 2019 opnieuw de place to be om alles te vinden rond bouwen, verbouwen, renoveren en binnenhuisinrichting. Bouw & Wonen mag namens het NAV 10 duokaarten weggeven. Heeft u bouwplannen? Op zoek naar ťťn enkele plaats waar u alles vindt rond bouwen, verbouwen, renoveren en binnenhuisinrichting? Bouwbeurs Roeselare biedt u die unieke mogelijkheid.Win een duoticket voor Woonestetika 2018

Deze wedstrijd liep van 18 oktober 2018 tot en met 23 oktober 2018.
Van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november 2018 wordt de Limburghal in Genk weer omgetoverd tot een stijl- en sfeervolle woonbeurs. Je vindt er een imposante mix van kleuren, materialen en stijlen. Je kunt er eindeloos rondneuzen en kennis maken met 1001 woonideeŽn. Je krijgt er talloze primeurs en heel veel persoonlijk advies. Je ontdekt er nieuwe producten, concepten en collecties van eigen bodem of namen met internationale allure.Win de Renovatiegids 2018

Deze wedstrijd liep van 26 april 2018 tot en met 10 mei 2018.
Zondagnamiddag 27 mei 2018 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, en het maandblad Ik ga Bouwen & Renoveren voor de achttiende keer De Vlaamse Renovatiedag. Ter gelegenheid van deze editie is een speciale Renovatiegids uitgebracht, een uitgave van Ik ga Bouwen & Renoveren. De Renovatiegids biedt u naast de nuttige informatie voor uw verbouwing een volledig overzicht van de deelnemende renovatieprojecten.

Wilt u kans maken op deze mooie Renovatiegids? Doe dan mee met onze wedstrijd!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo