Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Interieur Fotospecial: Batibouw 2014

Studio-Intrio bezocht de jaarlijks terugkerende beurs Batibouw in Brussel Expo. Deze 55ste editie van Batibouw was dit jaar weer druk bezocht met maar liefst 290.000 bezoekers. De beurs stond geheel in het teken van bouwen en wonen waarbij je veel nieuwe gadgets zag voor ondermeer je keuken en je badkamer. Met bijna duizend exposanten die de nieuwste trends lieten zien in hun stands was het een bezoek meer dan waard. Verschillende interieur thema's zoals, keukens, badkamers, haarden, verlichting en tuin bood een mooi totaal overzicht om ideen op te doen.

Wij van Studio-Intrio vonden het een erg inspirerende en nuttige beurs. Er was voor iedere particulier met bouw of renovatie plannen, voldoende inspiratie te vinden.

Voor mensen die verhinderd waren of de meest bijzondere hoogtepunten willen terug zien, hebben wij een foto selectie gemaakt van de meest bijzondere en innovatieve interieur onderdelen.

Bekijk ook de link van Pinterest van Studio-Intrio om inspiratie op te doen voor uw moderne interieur: http://www.pinterest.com/studiointerio/

Klik hier om de foto presentatie te starten


 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Houtbouw
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Recticel Wienerberger Easykit bouwinfo
(NS) © 2002 - 2023 Shift Networks bvba