Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Interieur Fotospecial: Argenta Deinze

Op 5 december, werd in de Oost Vlaamse stad Deinze, een nieuw Argenta kantoor geopend. Ontwerper Geert Van Rysseghem van Archion bvba kreeg de opdracht een niet alledaags interieur te realiseren met als hoofddoel het oude imago van de bank omhoog te krikken naar een modern kantoor met huiselijke sfeer en met een knipoog naar de industriele look.

Daarbovenop was de open communicatie tussen kantoorhouder, bedienden en klanten heel belangrijk, maar veel licht en een strakke vormgeving stonden bovenaan het verlanglijstje van de opdrachtgever.

De materialen werden zorgvuldig samengesteld. Bleke keramische vloeren en bijpassende bureaubladen in Mortex, witte muren en plafonds en veel glas moeten ervoor zorgen dat het kunstlicht optimaal verspreid wordt. Gezandstraalde en gebeitste eik zorgen voor de huiselijke sfeer. Zichtbeton en gegalvaniseerde kanalen werden deels zichtbaar gehouden om de industriele look te creren.

Betonnen armaturen werden besteld in Griekenland en hangen broederlijk naast de strakke verlichting van Deltalight. Warmtepomp met vloerverwarming, ventilatie type D, Ledverlichting en Teletask domotica zorgen voor een laag verbruik en zijn per zone af te regelen.

Klik hier om de foto presentatie te starten


 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Hypotheek.be Recticel Wienerberger Loxone
(NS) © 2002 - 2023 Shift Networks bvba