Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook
HomeInterieurAV&DomoticaAV&Domotica productenBTicino stelt op Batibouw 2016 videofonie via smartphone voor

Dossier Batibouw 2018

BTicino stelt op Batibouw 2016 videofonie via smartphone voor  

BTicino stelt op Batibouw 2016 videofonie via smartphone voor
De markt van de videoparlofonie evolueert constant. Op Batibouw pakt BTicino uit met de nieuwe binnenpost Classe 300 X13E. Deze videofoon is een oplossing die het beste haalt uit de combinatie van het vertrouwde BTicino-tweedraadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3/4G netwerk.

Een eenvoudige installatie in drie stappen

Het toestel wordt rechtstreeks aangesloten net zoals een standaard binnenpost op de tweedraadsinstallatie videofonie, een systeem dat de installateur technisch zeer goed kent en dat hij makkelijk kan installeren. Zowel in nieuwbouwprojecten, als renovatie kan deze oplossing gebruikt worden. De oude 2-draadstoestellen kunnen vervangen worden door de nieuwe Classe 300.

Vervolgens installeert de eindgebruiker enkel een app (iOS en Android) op zijn smartphone om deze als tweede ‘virtuele’ interne unit te kunnen gebruiken.

Via Wi-Fi connecteert de videofoon met het lokaal netwerk en de smartphone, als je thuis bent. Een Cloudservice zorgt, via de router en het 3G/4G-netwerk, voor de verbinding van de Classe 300 X13E met de smartphone, wanneer die zich buitenshuis bevindt.

BTicino stelt op Batibouw 2016 videofonie via smartphone voor

Altijd bereikbaar

Belt iemand aan de voordeur, maar is niemand thuis? Het signaal wordt doorgestuurd naar de smartphone, ongeacht waar die zich bevindt. Vanop afstand de deur openen of de camerabeelden bekijken … het kan allemaal. En wie een account afsluit bij BTicino krijgt via de Cloud opslagcapaciteit ter beschikking om te registreren wie aan de deur is geweest.

Laagdrempelig. Dat was de insteek van BTicino bij de ontwikkeling van een nieuwe videofoon met smartphone connectiviteit. Met de Classe 300 X13E is dat 100% gelukt; voor het opzetten van dit type communicatie op afstand is geen specifieke IT-kennis nodig, noch door de installateur, noch door de eindgebruiker.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
21 januari 2016
Bron: vpr consult
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba