Bedrijfsinformatie

Antwerpse Algemene Dakwerken

We voeren reeds sinds 2005 alle dakwerken uit. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw dakrenovatie vanaf het begin tot het einde in goede (vakmans-)handen met een perfect afgewerkt dak als eindresultaat. Zowel voor oude daken als voor nieuwbouwprojecten bent u bij ons op het juiste adres. Daarom ook is de firma Antwerpse Algemene Dakwerken na al die jaren van kwalitatief afgewerkte dakprojecten een begrip geworden in Antwerpen en omstreken.

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis ADVIES inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden.

Uw dakvernieuwing of dakrenovatie gebeurt steeds met de beste materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid bewezen hebben.

Dankzij onze ervaring en professionele aanpak slagen we er telkens in om aan onze klanten de scherpste prijzen op de markt aan te bieden zonder op de kwaliteit te moeten inboeten. Dit realiseren we o.a. door het vermijden of minimaliseren van onnodige vaste kosten zoals een showroom, een groot magazijn of (onnodig) kantoorpersoneel.

Alle daken die we nu plaatsen voldoen reeds aan de nieuwe isolatienorm van 2020!