Bedrijfsinformatie

ReCoCAD

ReCoCAD is een familiebedrijf en ondertussen een totaalbedrijf geworden gericht op verbouw en onderhoud daardoor kunnen we een breed pakket aan werkzaamheden aanbieden.

1. Bouwkundig tekenwerk.
Dit blijft onze hoofdwerkzaamheid. We verzorgen al jaren het tekenwerk voor uw verbouwing vanaf schets tot en met aanvraag omgevingsvergunning bij de gemeente.
Zo nemen we u die hele zorg uit handen en dat is wel zo prettig en omdat de gemeente 1 aanspreekpunt heeft gaat die comunicatie veel sneller.
Wij hebben jarenlang ervaring met alle voorkomende verbouwingen dus of het nu gaat om een dakkapel een uitbouw of een opbouw, we kunnen u zeker van dienst zijn en willen u graag adviseren.
Ook de bouwbesluit berekeningen en constructie berekeningen die nodig zijn voor de bouwaanvraag willen we graag voor u verzorgen.


2. Interieuradvies
Nu we een gediplomeerde interieuradviseur in ons midden hebben kunnen we u hier ook echt mee helpen. Dit gaat van kleuradvies tot styling en van een mondeling advies tot een uitgewerkt plan. Zo u wil maken we daar ook een 3D tekening van.
Kijk bijvoorbeeld eens onder onze projecten zodat u daar wat voorbeelden van kunt zien.

3. Onderhoud en maatmeubelen
Dit is een redelijk breed terrein, maar in eerste instantie gaan we klein onderhoud aan uw woning verrichten. Later gaan we dit uitbreiden met nog meer dienstverlening.
Bij dit klein onderhoud zijn we nu gestart met behangen. Onze derde persoon in het bedrijf heeft daar heel veel praktijkervaring in opgedaan. En de resultaten zijn strak. Heel binnen kort gaan we dit klein onderhoud uitbreiden met alle voorkomende onderhoudsklussen aan uw woning.
Het maken van maatmeubelen is de nieuwste ontwikkeling. We willen ons vooral richten op meubelen die niet standaard te koop zijn omdat u een speciale maat wil of het ergens tussen of onder moet komen zoals bijvoorbeeld in een verloren hoekje in de kamer of onder de trap.

Als het werk het nodig maakt komen we naar u toe om alles gedetaileerd door te spreken. Meestal zal dat niet nodig zijn omdat we met een klein beetje hulp van de klant een goed beeld kunnen krijgen van wat er precies gedaan moet worden. En eerlijk is eerlijk, dit bespaart u gewoon geld.
We kunnen daarom zeggen dat geheel Nederland tot ons werkgebied hoort. Ook de eilanden! Dit blijkt ook uit onze uitgevoerde opdrachten want van Zeeland tot Groningen en van Amsterdam tot Twente, we hebben overal de klanten zitten.
Van onze kant de hartelijke uitnodiging om met ons in zee te gaan zodat u straks ook kunt zeggen: ReCoCAD Dat werkt zeker.

  • Het Loeg 12 9649EH  Muntendam Nederland
  • +31 (0)598 85 40 40 +31 (0)6 189 766 08