Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook
Vaartstraat 9
2240  Massenhoven
Belgi
tel: +32 (0)3 320 97 20
fax: +32 (0)3 320 97 30

Contacteer Superhuis Woningbouw
Bezoek de website van Superhuis Woningbouw: www.superhuis.be

Bedrijfsfiche van Superhuis Woningbouw

Zorgeloos bouwen

SuperHuis woning- en villabouw is reeds meer dan 30 jaar d referentie betreft het bouwen van bijzonder kwalitatieve lage energiewoningen binnen eenieders budget, en dit voor zowel ruwbouw winddicht als sleutel op de deur woningen.
SuperHuis verzorgt haar klanten met de beste eigen vaklui, hoogwaardigste en duurzaamste materialen, meest precieze opvolging en begeleiding, uiterst correcte afspraken, prijzen en termijnen. Bovendien worden onze woningen uitgerust met de nieuwste hi-tech van de jongste generatie. Wij staan dan ook garant voor een zorgeloze bouwervaring vanaf het eerste contact tot en met definitieve oplevering.

Het ontwerp van uw droomwoning

Graag begeleiden wij u bij SuperHuis vanaf het prille begin. Onze brochure ligt voor u ter beschikking om al wat ideetjes uit te putten, maar vanzelfsprekend werken wij volledig la carte, vertrekkend van een leeg blad papier. Onze bouwadviseurs komen immers persoonlijk naar uw ideen en wensen luisteren. Op basis van dat gesprek en binnen het kader van de bouwvoorschriften van de bouwgrond kunnen wij voor u geheel kosteloos n vrijblijvend een eerste praatplan annex voorontwerp laten ontwerpen, telkens vergezeld van een bijhorend offerte- en lastenboek. SuperHuis brengt u daarvoor graag in contact met een architect. Uiteraard werken wij evenzeer even graag samen met een door uzelf gekozen architect.

Budgetcontrole

U als klant heeft wellicht een bepaald budget waarmee u wenst te werken. Zowel bij het ontwerp van uw woning als bij de keuze van materialen houdt SuperHuis hier rekening mee zodanig dat wij telkens binnen uw voorziene budget een prachtige woning kunnen realiseren, of het nu gaat om een ruwbouw winddicht of sleutel op de deur woning.

Opvolging van het bouwproces

SuperHuis bouwt haar woningen met de grootste zorg. Dat betekent onder meer dat uw bouwwerf niet alleen dagdagelijks wordt genspecteerd door uw werfleider maar dat uw woning ook wekelijks wordt opgevolgd n minutieus gecontroleerd door onze technisch directeur en zaakvoerders. Wij blijven op ieder ogenblik begaan met uw bouwproject en verzorgen deze dan ook als ware het onze eigen woning.

Correcte afspraken en geen verrassingen

Een afspraak is een afspraak bij SuperHuis. Een prijs in offerte wordt telkens tot op de steen juist berekend. U weet perfect waar u aan toe bent vanaf het allereerste begin. Ook na keuzes van materialen en eventuele wijzigingen komt uw bouwadviseur eerst nog langs met een volledig gedetailleerd overzicht ter goedkeuring door de klant. Pas dan kan er pas sprake zijn van de opmaak van een aannemingsovereenkomst.
De afgesproken bouwtermijnen worden bij SuperHuis correct nageleefd.

Laatste bedrijfsnieuws


Bouw & Wonen Partners: Hypotheek.be Recticel Wienerberger Loxone
(NS) © 2002 - 2022 Shift Networks bvba