Bedrijfsinformatie

NovioVision

NovioVision biedt IT-maatwerkoplossingen voor kleine en middelgrote organisaties. NovioVision is gespecialiseerd in maatwerk binnen de Microsoft® Office omgeving.Naast uitbreidingen van Office-toepassingen leveren wij tevens Management Informatie Systemen, complete databases en uitgebreide intranet-oplossingen.

Q-RIE


Vanuit het bouwbesluit en Arbowet komen er een hoop administratieve verplichtingen op aannemers af. V&G-plannen moeten worden gemaakt, startwerkvergaderingen met de onderaannemers moeten worden gehouden en vastgelegd. Het Bouwbesluit moet daarbij aantoonbaar worden nageleefd en kwaliteitsplannen worden steeds vaker gevraagd. Hoe doe je dat allemaal?NovioVision heeft speciaal voor bedrijven in de bouwbranche een programma ontwikkeld voor het aanmaken van kwaliteits- en V&G plannen bij bouwprojecten op basis van bestekcodes.Q-RIE (Quality, Risk Inventory and Evaluation) maakt het mogelijk per project en/of per betrokken partij kwaliteitsplannen, V&G plannen, geintegreerde plannen en documenten voor de start werkvergadering af te drukken.Een instapversie van het programma is al beschikbaar voor slechts € 395 !


Nieuwsgierig geworden maar toch liever eerst uitproberen? Dat kan! Volg onderstaande stappen en u kunt binnen 10 minuten met Q-RIE aan de slag! Met de evaluatie-versie kunt u het volledige programma zonder enige verplichting 30 dagen lang gratis uitproberen . De evaluatie-versie van Q-RIE is geschikt voor maximaal 5 gelijktijdige gebruikers.