Bedrijfsinformatie

Kal-fire

Kal-fire ontwikkelt, importeert en verkoopt haarden, kachels, natuurstenen schouwen en accessoires van alleen de beste producenten uit heel Europa. Tevens heeft Kal-fire een eigen assortiment inbouwhaarden, electrische vuren, tuinhaarden, Dancing Flames open gashaarden en Fura gesloten gashaarden.
Het complete en uitgebreide assortiment sfeerverwarmingsproducten biedt voor elk wat wils. Maar er is meer nodig om dealer en consumenten te binden. Vakmanschap en service, daar draait het om. Kal-fire staat voor sfeer en warmte. In alle opzichten.
Op het gebied van sfeerverwarming weet Kal-fire als geen ander wat de mogelijkheden zijn. De actieve betrokkenheid bij recente ontwikkelingen in design en techniek geven een belangrijke voorsprong. Dat vertaalt zich in een passend en vakkundig product. Geheel afgestemd op uw wensen. Ook de technische vereisten bij plaatsing komen aan de orde. Voor een grote of kleine kamer. Voor een klassiek of modern interieur. Zo weet u precies waar u aan toe bent.Dat geeft een zeker gevoel.
Kal-fire beschikt over een eigen servicedienst, die technische ondersteuning kan bieden. Door voortdurende scholing blijven de dealers op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Kal-fire garandeert een kwalitatief hoogwaardig product. Kal-fire producten zijn verkrijgbaar bij gekwalificeerde dealers in België, Nederland en Duitsland. U kunt geheel vrijblijvend onze opvallende showroom bezoeken in Belfeld (NL). Op meer dan 1000 m² kunt u vele modellen bewonderen en creatieve ideeën opdoen.

  • Geloerveldweg 21 5951 DH  Belfeld Nederland
  • +31 (0)77 373 00 07