Bedrijfsinformatie

Eyeleds Belgium

EYELEDS® – een nieuwe generatie LED (vloer)verlichting

EYELEDS® is een innovatief en doordacht LED-verlichting systeem. De slechts 6,5 mm dunne armaturen laten zich professioneel en normconform in bijna alle vloeren (bijvoorbeeld laminaat, parket, tapijt, kwarts, gietvloeren, natuursteen, kurk), maar ook in (gips)wanden, trappen, plafonds, kasten, serre’s, veranda’s enz. inbouwen – zowel binnen als ook in buitentoepassingen.

Omdat de lampjes een minimale Inbouwdiepte vragen en slechts zeer weinig warmte ontwikkelen, kunnen ze daardoor in bijna alle Materialen met een dikte van 7mm een toepassing vinden. De bovenkant van het armatuur werd volgens de normering getest en kan een puntbelasting van 2850 N of 285 kg met gemak aan. Daardoor is het zelfs geen probleem om met bijv. een auto of het armatuur te rijden.

Het gepatenteerde, volgens IP67 richtlijnen, water- en stofdichte systeem, bestaat o.a. uit zeer hoogwaardige LEDs op basis van SMD-technologie. Door de inzet van kwalitatief hoogstaande materialen bereiken de armaturen een gemiddelde levensduur van ca. 100’000 uur en tonen ze een zeer spaarzaam energie verbruik. De lampjes in een EYELEDS®-Armatuur kunnen daarom absoluut veilig maar ook economisch verantwoordelijk continu branden. EYELEDS® is beschikbaar in de lichtkleuren; wit, blauw en amber.

Op de website www.eyeleds.com wordt aan de hand van demo-video’s getoond, hoe eenvoudig zich EYELEDS® in vloeren, wanden, in diverse materialen laat instaleren. Bovendien vindt u daar alle adressen van commerciële distributiepunten als ook algemene informatie, toepassingsfoto’s en montage-instructies. Wereldwijd bestaat er al een grote interesse om EYELEDS® zowel in de commerciële en architecturale projectmarkt, maar ook bij privé-consumenten projecten in te zetten.

Impress yourself with EYELEDS®

  • St. Batholomeusstraat 91 2170  Antwerp (Merksem) België
  • +32 (0)3 64 16 140