Algemeen

bis 2012, dé bouwbeurs: 6 tot 14 oktober, Flanders Expo

Er worden in Vlaanderen al sinds enkele jaren (veel) meer woningen gerenoveerd dan er nieuwe gebouwd worden. Voor grote of kleine verbouwingswerken, of voor het (her-)inrichten van je keuken, badkamer, zolder of tuin is er tussen 6 en 14 oktober één plaats waar je alles wat je nodig hebt samen kan vinden: de bisbeurs! Wil je een nieuwe tegel-, parket- of laminaatvloer? Andere deurkrukken of kranen laten plaatsen? De muren van de slaapkamers opfrissen? Nieuwe verlichting in de living? Eén adres: bis in Flanders expo! Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Bakstenen, hout, parket, trappen, badkamers, keukens, verwarming, elektrische installaties ...

Bouwen of kopen?
Uiteraard blijft bis ook dé belangrijkste afspraak voor wie een nieuwe woning wil bouwen of een bestaand vastgoed kopen. Op bis vind je 9 dagen lang in één hal alle belangrijke aannemers, woningbouwbedrijven, makelaars, bouwpromotoren, projectontwikkelaars én de grootste immobiliënwebsites.

3 themahallen
Je kan op bis zoals steeds weer terecht in verscheidene themahallen. In hal 3 is een helft voorbehouden voor advies, de andere helft voor sanitair; hal 5 is de immohal en design@bis vind je opnieuw in hal 7.

Nacht van bis
Na de bijzonder succesrijke editie van vorig jaar, wordt de feestelijke “Nacht van bis” ook dit jaar op vrijdagavond georganiseerd (12 oktober), van 18 tot 23u. De exposanten verwennen hun gasten die avond met lekkere hapjes en drankjes terwijl iedereen kan genieten van ontspannende livemuziek gebracht door diverse groepjes en orkesten.

Online tickets met korting
Ook dit jaar kan je via www.bisbeurs.be op voorhand je ticket(s) voor bis bestellen. Je betaalt dan maar 7 euro i.p.v. 10 euro!
Build for Life